Linta: Napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu nije iznenađenje

Ostavite komentar


  1. Najvise sam razocaran kukaviclukom igraca Zvezde.Napadaci su po pdirodi kukavice i zato idu u coporu.Ali vaterpolisti umesto da zajdno suprodstave stiteci jedan drugog,oni su se rabezali kao deca, dajuci tako motiv za izivljavanje primitivnoj rulji.Ocito se radi o urbanim videoigricarima i ne zasluzuju da igraju u Zvezdi!

    1. Svi moderni kursevi samoodbrane , pa i KRAV-MAGA, uce da je najbolja samoodbrana , izbegavanje tuce , i bekstvo; kad je u pitanju Split , ja se slazem. Ne zato sto ih se plasim , jer se slazem da su kukavice , nego zato sto , u slucaju da su vaterpolisti povredili nekog od njih , razglasilo bi se da su razulareni vaterpolisti Zvezde napali i unakazili od batina mirne setace po rivi , i zavrsili bi u Lori , a ako to prezive -u Hagu !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.