Ljuba Mihajlović: Stambolić mi je noć uoči ubistva rekao da neće biti protivkandidat Miloševiću

Ostavite komentar


  1. Nije utvrđeno „da je političko ubistvo naredio S Milošević“ U presudi piše „da se može osnovano sumnjati..“. Inače sudski proces je vrlo problematičan. Samo je potrebno razmisliti „Kome je to ubistvo, g. Stambolića, donelo štetu, a kome korist te 2000.-te, izborne, godine, naravno i ko je imao bliske kontakte sa Zemunskim klanom. Ako je g. Stambolić odlučio da ne ide na izbore, onda je postao politički beskoristan onima koji su hteli da ga kandiduju, samim tim i bezvredan pa su procenili da imaju više koristi od njega mrtvog nego živog. Ako su navodi u tekstu tačni, to je još jedan dokaz da S. Milošević nije imao razlog da naredi ubistvo.
    Mislim da bi eventualna kandidatura g. Stambolića. 2000.-te, više odgovarala tadašnjoj vlasti nego Koštunica sa „maskom patriote i umerenog nacionaliste“ koja je prevarila znatan deo birača.

    1. Znaci Djilas, Bosko i Jeremic naredili ubistvo…ovde se sve osporava sto nije po volji kvazipatriotama, komunonacionalistima i sl. Pa ko je mogao narediti nesto JSO-u , osim onih sa najvise vlasti u rukama. Kako vas bre nije sramota da vise stitite one koji su razorili pre svega Srbiju, pa onda i ostale. Sva ona ubistva u Srbiji naredjivao strani faktor, jel? Ajde bre vise, vi ste u stanju da citav narod nestane, samo da bi bili ispravni Milosevic, Seselj i njihovi sledbenici! Kao da su svi rodjeni 45,46-te godine, pa im ozna i udba ispirala mozak. Neverovatan narod!

    2. Ovo se zove DNO morala i genetska dehumanost. Ovako nešto i danas zastupati posle ovolikog zla nanetog prvenstveno srbskom narodu a onda i drugima, prosto ostavlja čoveka bez reči…

  2. Ko bese ministar informisanja za vreme ubiatva Curuvije i ko mu je pretio osvetom.

  3. Guglajte Ivan Stambolic – Hocemo promene, necemo obmane (motivacioni edukacioni video)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.