Ljubinka Milinčić: Razbili smo monopol na istinu

Glavni urednik portala Sputnjik Srbija

Ostavite komentar


  1. Fabrika delimicno istinitih ,Rusiji naklonjenih vesti pristojnija verzija Informera.

  2. Najobičnija ispostava Kremlja, služi sa plasiranje lažnih vesti, post truth, da zavađa, muti vodu, podržava sve retrogradno, i to je svrha.

  3. "Susreli smo se sa nekim informacijama koje su izmišljene i rekli smo da ne odgovaraju istini…"
    U zapadnim medijima sasvim sigurno ima ne malo izmišljotina.. Ali tek koliko je neistina i smišljenih laži u "Sputnjiku" i "Russia Today"…
    Drugim rečima, svako pokušava da u javnom mnjenju stvori sliku o sebi i drugima – onakvu kakva njima odgovara.

  4. Nista novo na ovim prostorima. Veoma podsecaju na sluzbinu medijsku masineriju. Prenose se samo vesti koje njima odgovaraju. Meni ne smetaju. Vise mi smeta servilan odnos domacih medija prema njima. Danas kada neko nesto napise u New York Times-u, vi u domacim medijima to procitate preneseno iz Sputnjika, umesto da se informacija direktno prenese iz tog istog New York Tiimes. Naravno, uz takvo ponasanje, dolaze sva ona filtriranja, tumacenja, bombasticni naslovi i odabir tema koje vam Sputnjik servira.
    ene samo zanima, kako je gospodja uspela da izbegne status izdajnika, kao sto uzivaju mnogi drugi ljudi ovde, a koji su okrenuti prozapadnim medijima. S obzirom ako se uzme da je na platnom spisku neke druge drzave i otvoreno priznaje da radi za tu drzavu.

  5. Da li je to onaj "istinoljubivi" Sputnjik koji je nedavno pisao da je novoizabrani francuski predsednik "homoseksualac koji mrzi francuski narod i voli samo sebe". Gadno gospodjo Milinčić, jako gadno i podlo….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.