Logično je da B92 promeni ime

* Vučenić: Kompromisi na ovoj televiziji početkom 2000-ih bili nezamislivi* B92: Od jeseni će biti velikih promena, kako u vizuelnom tako i u programskom konceptu* Ćulibrk: Svakoj vlasti je najvažnije da se peva umesto da se kritikuju njeni loši potezi
Medijski stručnjaci o najavljenim programskim izmenama na "devedesetdvojci"

Ostavite komentar


  1. Шта значи то О2 ТВ? Много би боље било да се назови ЦИА ТВ, да свим потенцијалним гледаоцима буде јасно какав програм могу да очекују.

  2. Možda vrate barem radio emisiju "Mentalno razgibavanje 1.0" sa tadašnjim muzičkim urednikom te emisije, i naravno moraju da nastave emitovanje emisije "24 minuta"!

  3. Nije problem sto B92 vise nista ne znaci u informativnom novonarstvu, problem je sto prostor za televiziju , kakva je ona bila, postoji u nasoj javnosti ali takve televizije nema. Zakljucak, tv kuce ne zive od gledalaca vec od kombinacija sa drzavom.

  4. Znaci uspeo je da ugasi na tih način još jednu televiziju. Propast pod njim se nastavlja. Probudi se Srbijo i oteraj ga zauvek.

  5. Na kraju ću biti prisiljen da zbog sažaljenja prema gledaocima javnih servisa otvorim jedan portalčić na koje ću šerovati televizijske i radio emisije za koje smatram da su prilične samo za odrasle gledaoce, jer sadržaje koje objavljuje večina današnjih emisija, pogotovo televizijskih, odrasli gledaoci ne mogu da shvate ozbiljno, čak se stide što ih gledaju.

  6. Kako je b92 promenio sadržaj programa i uvrstio se u tabloidne medije red je da promeni ime. Nije pošteno da ima veze sa nekadašnjim, pravim b92.

  7. Ima jedan dobar deo ljudi koji imaju stalni pristup u medije, i svojim stavovima pokazuju koliko su neobjektivni i dele lekcije, a ostali da smo obicni mravi. Vec im to oduzima pravo da budu novinari. To su losi novinari. Pazi sad nam pricaju o istrazivackom novinarstvu. Kada su u B92 istrazili lopovluke zutih, nesto se ne secam. Posle su isto radili na RTV, uhlebili se, cutali o propasti Vojvodine, to je istina.

  8. I treba,odnosno mora da promeni ime,jer ovakva kakva je ne zasluzuje ime ponosa televizijskog novinarstva i stvaralastva koje je imala i stvarala u najteza vremena B92 kuca! Ostaje samo pusta zelja da nam se vrati.

  9. Srbijom i slobodnim Srpskim zemljama,od 29.11.1943.godine vlada Boljsevicka mafija,koja beskruplozno pljacka i ugnjetava drzavu i gradjane. Njihovim uklanjanjem dobicemo slobodu i slibodne medije.

  10. Ni ne zasluzuju to ime vec godinama unazad zbog nacina izvestavanja i informisanja

  11. Šta je tu čudno, nema više donacija iz inostranstva a vlasnik neće da bude na gubitku, a i Sergej je primer da lova ima prioritet

  12. @Dule,
    kakva CIA, njima bi vise odgovaralo SPUTNJIK-B ili KGB-B. U svakom slucaju B92 vec odavno nisu imali moralno pravo da nose.

  13. Crno -crveni gase jedan po jedan simbol otpora njihovim svinjarijama.. Pritiskon na oglasivace ili direktnim "ubedjivanjem" , svejedno. Potrebno je gasiti razum i 5.oktobar svesti na malu pobunu, incident, kratkotrajnu krizu, koja je trajala 10-ak godina.. Sada se sve vraca u "normalu"..To je radikalu Vucicu i celoj toj ekipi katastrificara bitno kao i vazduh koji udisu..Mnogo besa im je donosila ta B92, mnogo frustracija. Sada je platila za to. Kao i Studio B.

    Ono sto je bitno je da gradjanska Srbija mora da stvori alternativu. Ne sme se predati, uprkos svemu. Televizije umiru, kao i ljudi, ali ideja mora da zivi. Nadam se TV Danas.

  14. Ako se ovo desi, zanima me šta će biti sa brendm B92, odnosno, da li je i on prodat Grcima u smislu autorskih prava na naziv? Ako nije, ko je onda vlasnik prava na ime?

  15. Orwell Vegan potpuno je razumljivo da ne razumete pojam "istrazivacko novinarstvo" posto ste ocigledno poceli pratiti b92 par zadnjih godina.Propustili ste mnogo.
    Takodje za kompleks manje vrednosti ne morate optuzivati druge. Mozda je odgovor u vama.
    Ako se eventuvalno uvucete u sluzbu molim vas da neoduzmate pravo novinarima na rad.Bili losi ili dobri.

  16. Нисам сигуран, јер вук длаку мења али ћуд никада.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.