Lokalni odbor JS Vranje: Građani izabrali dela, a ne reči 1Foto: Dušan Pešić

Na parlamentarnim i predsedničkim izborima u nedelju, 3. aprila, na birališta je izašao rekordan broj glasača koji su dali veliku podršku našoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ ispred koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije, saopštili su iz Gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS).

Jedinstvena Srbija Vranje se zahvalila članstvu i simpatizerima koji su „prepoznali važnost ovih izbora i iskoristili građansko pravo da izaberu dela, a ne reči i domaćinske, prave vrednosti“.

„Takođe se zahvaljujemo svima koji su dali poverenje predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, čiju kandidaturu je podržala i naša koalicija. Ovim su naši građani pokazali odgovornost i želju da žive i rade u ozbiljnoj, domaćinskoj državi u kojoj je svaki glas podjednako važan. Čestitamo izbornu pobedu Srpskoj naprednoj stranci i izvanredan rezultat na ovim izborima. Jedinstvena Srbija Vranje nastavlja da radi u interesu građana i već od danas počinje sa ozbiljnim pripremama za predstojeće lokalne izbore“, navodi se u saopštenju JS u Vranju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari