Lončar: Apsolutno nema mesta za paniku zbog korona virusa

Ostavite komentar


  1. Ako kažu da nema mesta panici, neka nam je Bog u pomoći! Sve bude ili urade suprotno da onoga što pričaju! Ko ne vjeruje, lako je dokazivo!

  2. Nema mesta panici, ko umre umro je, ko prezivi bice ziv, ukratko tako funkcionise sRpsko zdravstvo

  3. A jel moze neko umesto tebe da ode da vidi kako izgleda ifektivna klinika u Beogradu. Posto ti ne mozes, jer imas druga posla, koja te se ne ticu. I jel moze neko umesto tebe da da ostavku, jer ti imas djon umesto obraza. Zamolila bih novinare da odu do ifektivne klinike i slikaju,da se ljudima na vreme oci otvore, jer ukoliko virus dodje, necemo imati gde da lecimo ljude. Infektivna klinika je idealna samo za snimanje nekog horor filma i nizasta dtugo.

  4. Pa, naravno, da danas nema mesta panici, ali, ovde je reč o bliskoj budućnosti i iskustvu, koje vidimo oko nas. Kakav odgovor će biti, za nekoliko nedelja? Koliko vidimo, vrag je odneo šalu.

  5. Koronavirus u Kini malo se smaniuje,panika je kod vas je najgora stvar.
    Higiena i samo higiena, ruku lica. Klinike u svetu mozda i nisu dobro obucene,ali treba nekako na u toj situaciji bude slozen i pomaze i dopinguje. Lako je kritikovati,treba nesto i uciniti.U vezi sa tim virusom
    treba da ceo narod gleda na higienu pomaze svi i svima. U jednosti sila !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.