Lončar: Neće biti ispitivanja vakcine protiv korone dok ne bude uslova

Ostavite komentar


  1. Ministre,da li znate da se za op.katarakte ceka dve god.?
    U privatnim klinikama op.kosta 2000eura,ne dinara.

  2. Da li ovom izjavom , tzv.ministar demantuje tzv .Predsednika, tzv. Drzave o brzom dolasku vakcine u tzv. Srbiju od pre 30 dana…??

  3. Sta znaci kada se steknu uslovi, pa kako da testiraju ako nema uslova i kako ce da preporucuju nesto sto nisu testirali.
    Iscurelo u javnost pa sada lazu, ko Vam garantuje da nece na vojsci i lekarima da testiraju.

  4. Uopste vam nije bilo postavljeno to pitanje dr Loncar ministre u tehnickom mandatu. Pitanje koje stoji i dalje u vazduhu jeste ko je stavio Srbiju na listu za ispitivanje kineskih vakcina, kako je javno obelodanjeno, bez znanja gradjana Srbije, Narodne Skupstine (nepostojece) i Narodnih Poslanika ? Takav se potez moze tumaciti kao delo protiv naroda i drzave . Ceka se na taj odgovor. Nemojte odgovarati na nepostavljena pitanja mladicu, nije to casno.

    1. Nije bitno ko je stavio, bitno je ko je potpisao da ce da učestvuje.
      Da stavi na listu može svako, da potpiše samo vladar.

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 9

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.