Lončar: Oko 30.000 dece nevakcinisano

Ministar zdravlja apelovao na roditelje da vakcinišu decu

Ostavite komentar


  1. Jedina i prava imunizacija protiv boginja, zaušaka i gripa je – PRELEŽALA BOLEST, sve ostalo je silovanje imunog sistema. Ovo što rade državne institucije širom sveta, između ostalih i u Srbiji, je jasna slika diletantizma u službi instant nauke i čistog koristoljublja prema novcu koju nude proizvođači „spasonosne“ vakcine. Iluzija zdravlja zbog vakcinacije poprimila je svetske razmere, i malo toga nam ostaje da se odupremo ovoj idiotariji zvanoj vakcina. Toliko je indikacija o problemima kroz istoriju koju su vakcine prouzrokovale, da je u najmanju ruku problematična njena primena.

  2. Oni su uzeli pare e sad moraju da oprabdaju. Japan je ispitivao i izbacio spornu vakcinu. Zbog sporne vakcine cu se iseliti iz ove zemlje ko i na koji nacin prpagiraju zdravlje… Nema analiza, a sta kad se pojavi nus pojava. Sta onda. Nismo mi Svedska. Voleo bi da osvane dan kad neko misli na narod a ne na pare. Mi dati necemo MMR a i necemo se cipovati kad budete cipovali ljude.

  3. Od ovih sto se nisu vakcinisali nece se niko ni vakcinisati dok ne dobiju bolest, a neki nece ni posle toga.

    Zatucan mozak je zatucan mozak.

    1. Dobiju morbile, preleže ih,steknu doživotni imunitet. Pa normalno je da posle toga neće hteti da se vakcinišu. U čemu je tvoja poenta?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.