Lončar: Organizatori žurki bi trebalo da provedu dan na Infektivnoj klinici

Ostavite komentar


  1. Jednom da se složim sa tobom ali mogao bi i ti veliki doktore da malo radiš doktorski posao i da pomogneš kolegama na infektivnoj

    1. Od njegove pomoći groblja bi nam bila tesna. Distanca, doktore, distanca…

    2. Ležao sam u Urgentnom centru mesec dana. Drugog dana, kada sam se probudio iz anestezije, i bio dosta bunovan, strašno sam bio zbunjen kada sam u jutarnjoj viziti video doktora Lončara.
      Nisam znao da čovek svaki dan dolazi na posao i operiše, i sledećih 28 dana je bio svako jutro u viziti u 8 ujutro.
      Dakle, kakav je ministar ja nisam kompetentan da cenim, ali za razliku od svih ostalih, dolazi na posao svaki dan i radi ono za sta se skolovao.
      Toliko od mene.

  2. Bravo Ministre…!! Marketing i edukacija, idu ruku podruku. Sutra vec, mladima organizovati ekskurzije po KP zavodima Srbije, kako bi uvideli da se kriminal ne isplati…?? Prekosutra, ucesnike u saobracaju, edukovati po Urgentnim centrima srpskih gradova, kako bi smanjili pogibelji na drzavnim putevima Srbije , pa cak i na naplatnim rampama, istih…

  3. Baš tako. Trebali bi da provedu jedan dan na klinici. A ti, ministre, bar 2000 dana iza rešetaka u Zabeli. ZNAŠ ZBOG ONOG DA SU TE OČIGLEDNO SA PRAVOM MAFIJAŠI NAZIVALI „DOKTOR SMRT“.

  4. Umesto novčanih kazni, odrediti im društveno korisni rad, obzirom da ne veruju u pandemiju, da iznose tela umrlih od kovida i predaju rođacima ili pogrebnom preduzeću, i to ne jedan dan nego par meseci

    1. Ајде дођи и отерај ме на друштвено користан рад!
      То ми је прилика кад паднем од немоћи да бар један магнет добијем бесплатно, а можда ме и излече.
      Лакше да крепам од короне, него од рака, као мојих 30 – 40 хиљада сабораца.
      Откачи море, верујем у шта хоћу!

  5. Infektivna klinika izaziva jezu vec svojom fasadom.Ne morate ulaziti unutra.Tako je vec desetinama godina. Oni koji su bili u njoj,bilo kao pacijenti ili posetioci,osetice i posle toliko godina drhtavicu.Strasnija je od Doktorove kule.Drzi se zahvaljujuci lekarima,sestrama,bolnicarima,svima koji u njoj rade.

  6. Postoji zabrana okupljanja i mere za ocuvanje zdravlja ljudi.Ovo krsenje tih mera treba da podleze pod optuzbu,namerno podstrekivanje sirenjaobolenja koje donosi smrtne ishode u narodu.Organizatore osuditi na visegodisnju robiju uz zatvaranje objekta.Jeli neko ispitao kolike su potencijalne posledice posle tih okupljanja,koliko je umrlih jer su dosli u kontakt sa osobama iz nocnih klubova,kao njihovi stariji ukucanji.Trovac vodovoda i takvi organizatori su isti zlocinci u nameri sirenja smrtne opasnosti.

    1. Подстрекивање и ширење страха, продаја саламетина, чипса, леба пуног адитива, дувана, алкохола итд. исто би требало да подлеже осуди, јер се од свега тога добија мноооого тежа и смртоноснија болест него круна.
      Ајд у здравље, код мене на селу нико кинуо није. Ред мотике, ред молитве!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.