Lončar: Pooštrićemo mere u mestima gde se one ne poštuju

Ostavite komentar


  1. Gradjani Srbije cekaju racune kupovine i preprodaje respiratora i medicinske zastitne opreme za vreme vanrednog stanja, koje je prepusteno Vucicu . Obecali ste ovih dana ?! Cekamo, nismo nista zaboravili

  2. Rako je Dr ministre . Pojacajte narocito na izbornim mestima , na fudbalskim stadionima, i teniskim turnirima. I samo nastavite da prodajete vase izjave umesto bubrega ovoj javnosti. Vama je poznato da ona vama veruje.

    1. Polazim od sebe jer cu posledice snositi u svakom slucaju, nosim masku i rukavice, ne koristim gradski prevoz i taksi, ulazim u prodavnice samo ako nema guzve (obicno rano ujutro ili kasno uvece) sto je apsolutno nedovoljno. Fudbalske utakmice , izbori i mnogobrojne proslave (upozoravajuca je proslava SNS izborne pobede ) najvecim delom su doveli do velikog porasta zarazenih i obolelih .Vlada i Ministarstvo zdravlja imaju ovlascenja. Zasto ne pruzaju primer nama neodgovornim gradjanima i ne preduzimaju potrebne mere ukljucujuci i sankcije?

  3. Ako se i dalje ponavljaju lokalni izbori, odrzavaju fudbalske utakmice sa publikom i ne zatvore nocni klubovi i teretane, naravno da ce situzacija biti sve gora i gora. Tuzno je samo sto se ni Loncar ni Kon nisu oglasili ranije!

  4. Hoce li ta vakcina ministre za koju ste rekli da Srbija moze bez problema da napravi?

  5. Ministar Z. Lončar smatra da građani Srbije „ne treba da traže odgovornost drugih, već da počnu od sebe“. Kako to krizni štab Vlade Srbije nema nikakvu odgovornost što se izgubio izvestan broj plaćenih respiratora, kao i što javnosti nije saopštena diferencijalna dijagnostika uzroka smrti, preko hiljadu preminulih u protekla 3 meseca, ne samo od COVID-19, već od zapaljenja pluća druge etiologije i od komplikacija raznih hroničnih bolesti, i to po mestima dešavanja– gerontološkim centrima/ sekundarnim/ tercijarnim bolničkim ustanovama. Zašto danas dr P. Kon izjavljuje da nedostaju PCR testovi i ne spominje se nesankcionisanje organizacija futbalskih utakmica i predizbornih okupljanja. Ko je odgovoran što zdravstveni sistem Srbije nikako da reši probleme korupcije, neefikasnosti i manjka lekara?

  6. Nadam se da ćete imati fer i pošteno suđenje kada za to dođe vreme.

  7. Pooštrite mere u Vladi ,izgleda da se nisu pridržavali saveta nego su nešto slavili i išli na žurke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.