Loše letovanje u hotelu „Anđeoska plaža“

Grupa građana nezadovoljna uslugama letovanja u Alanji žalila se Ministarstvu turizma

Ostavite komentar


  1. Da li v je 600 e najjeftinije Argusu imajeftinijih hotela od A gela boljih sr vas bilo kolike su vasr plate

    1. Bio sam u tom hotelu od 5. jula, platio 379 evra + takse 43 evra, dakle sve ukupno 422 evra je kostao aranzman u koji treba uracunati i avionski prevoz i agencijsku uslugu koji su odprilike pola te cene! Dakle sam hotel sam platio oko 220 evra za 11 nocenja ili 20 evra dnevno sto je po mojoj racunici ultra jeftin hotel. Slazem se da hotel nije za neku pohvalu, ali ja dole nisam bio nezadovoljan hranom jer sam za male pare dobio 3 obroka dnevno plus poneko pice iako je meni licno to pice bilo bezveze… Higijena bi zaista mogla biti i bolja, ali ja nisam to video kao alarmantno. Sve u svemu bilo mi je ok. pogotovo sto znam da me je dan kostao ko u Beogradu!
      Pozz 🙂

      1. Skadarlija, komentar ukazuje na nekog od uposlenika Argus tursa.
        Ja ti zaista čestitam ako si bio zadovoljan sa posteljinom koja se promeni jednom ili nijednom za deset dana, ako si sretan sto ćeš zadnjicu oprati u bazenu jer ti je kupatilo štrokavo. Treba da te je sramota jer ne govoriš istinu, ali ti svakako i nisi bio tamo već si samo jedan mali Argus bot. Fuj.

        1. Draga Dira, nisam nikakav argusov bot, samo ni kući ne menjam posteljinu svaki dan nego obično na dve nedelje i za razliku od tebe savršeno sam realan i znam šta da očekujem u ovakvim hotelima jer sam obišao skoro celu Evropu i dobar deo Azije, gde sam uvek davao prioritet provodu i obilascima, a navikao na raznorazne smeštaje. Možda sam zbog te fleksibilnosti i obišao pola sveta, ostale mi divne uspomene…

      2. SKADARLIJA VELIKA LAZ NISI MOGA BITI OD 5 JULZ KADA SAM JA BIO 9.JULA.PA POSLE 19 JULA.HOTEL JE SRAMAN.PRLJAV.HIGIJENA NULA.

  2. SrBski turistički klasik. Siguran sam da turski hotel nije ispunio očekivanja, ali sam isto tako siguran da ova naša raja što svaki dan guli konzerve iz Maxija po akcijskoj ceni od 69.99 rsd, očekuje beduinski tretman za svoj, istina, teško zarađeni novac. Dabogda se vratila vremena stara, kad su samo gospoda putovala, a vi raja plastili seno, pa se na kraju dana bućnete u neki kameni vir pun guja, ne bi li malo osvežili dušu napaćenu. Ja ne znam šta vi tražite u toj Turskoj, što ne idete u Čanj, Prčanj, Buljarice itd. ? A da, tamo su ležaljke 75 € dnevno, jebiga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.