Maja Nikolić i Nataša Miljković pojačanje televizije NOVA S

Ostavite komentar


    1. Počela su „preletanja“ tako da uskoro možemo očekivati sarapu,marića i već čuvenu gocu uzelac na NovojS ili N1. Shodno tome neće me iznenaditi ni eventualni budući transferi orlića,martinovića ili jovanova u SZS ili PSG. A sve to me dovodi do zaključka da se mi nikad nećemo promeniti na bolje niti opametiti, te da ćemo i posle vučića imati nekog novog vučića. I nemojte kriviti „preletače“,mi smo krivi !!!
      Posle ove vesti neću napisati ništa protiv nakaradnog vučićevog režima pa makar smanjili plate i penzije za još 80%,makar priznali Kosovo i izgradili 3 gondole a ne jednu posred Kalemegdana.

      1. Nadam se da ti nisi preleteo sa uma jer Happy TV i Pink ne možeš porediti sa Prvom, a niti su Maja i Nataša ikada navijale za SNS-ovce.

    2. Počela su „preletanja“ tako da uskoro možemo očekivati sarapu,marića i već čuvenu gocu uzelac na NovojS ili N1. Shodno tome neće me iznenaditi ni eventualni budući transferi orlića,martinovića ili jovanova u neku od stranaka SZS ili PSG. A sve to me dovodi do zaključka da se mi nikad nećemo promeniti na bolje niti opametiti, te da ćemo i posle vučića imati nekog novog vučića. I nemojte kriviti „preletače“,mi smo krivi !!!
      Posle ove vesti neću napisati ništa protiv nakaradnog vučićevog režima pa makar smanjili plate i penzije za još 80%,makar priznali Kosovo i izgradili 3 gondole a ne jednu posred Kalemegdana.

  1. Zbog čega mi ne objaviste prethodni komentar u kojem nikoga ne vređam već samo iznosim svoje slobodno mišljenje? Zar se bilo koje mišljenje kosi sa uređivačkom politikom profesionalnog i demokratskog medija za kakvog smatram list „Danas“?

    1. Objavili su vas komentar.Velikim delom ste u pravu,samo ste zaboravili da pominjete onog sto sebe zove precednikom sa onim balavim ustima.Ima li kraj njegovim bolesnim postupcima ili da sacekamo da se sam odluci na suicid?

  2. Prirodna sredina Maje i Nataše je istina.Njihova je dužnost da se bore za istinu,njima se veruje ,prirodne su ,omiljene i stvarno im ne liči da saopštavajuju nebulozna saopštenja puna vulgarnog materijalizma iz kuhinje sa Andrićevog venca.Srećno i dobrodošli u neki novi svet.

  3. Extra. Taman, ako se Olja razboli, Nataša može da odradi Masku nedelje, kao nekad kod brata Karića.

  4. Maja I Natasa su zaista profesionalne, ali nikako da nadju stabilne vode ? Traze promene! Jasna su i odredjena politicka opredeljenja uredjivacke politikre! Nova S mislim da nikada nece dostici veliku gledanost !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.