Majdanpek: Objavljen javni poziv za finansiranje posebnih programa iz oblasti sporta u 2023. godini 1Foto: J.B.K.

Opština Majdanpek raspisala je javni poziv za finansiranje posebnih programa iz oblasti sporta u ovoj godini za koje je u budžetu opredeljeno deset miliona dinara. Konkurs je otvoren do 1. marta, a konkuriše se programima koji treba da budu realizovani do kraja 2023. godine.

Za sredstva opštinskog budžeta planirana za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta može da se konkuriše programima čija realizacija stvara mogućnosti za afirmaciju većeg uključivanja građana u sportske aktivnosti, podstiče i stvara uslove za unapređenje sportske rekreacije, odnosno bavljenje građana sportom, posebno dece, omladine, žena i osoba sa invaliditetom i mogućnosti uključivanje dece predškolskog i školskog uzrasta.

Opredeljena sredstva namenjena su takođe i za obezbeđenje povećanja svesti i realizacija obrazovnih i informativnih programa vezanih za borbu protiv negativnih pojava u sportu.

Javnim pozivom objavljenim na zvaničnom sajtu Opštine Majdnapek, definisano ko ima pravo prijave, kriterijumi koje program treba da ispuni i potrebna dokumentacija.

Za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta u budžetu Opštine Majdanpek opredeljeno je deset miliona dinara, a javni poziv je otvoren do 1. marta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari