Majdanpek: Upis u vrtić do 31. maja 1Foto: J. B. K.

Iz Predškolske ustanove “Marija Munćan” Majdnapek podsećaju roditelje da se upis za radnu 2022/2023. godinu završava 31. maja, a moguće ga je obaviti elektronski – putem portala eUprava, odnosno eVrtić ili preuzimanjem štampanog obrasca.

Roditeljima koji još nisu upisali svoju decu u predškolsku ustanovu, preostalo je malo vremena, budući da se upis u jedinu predškolsku ustanovu u majdanpečkoj opštini za radnu 2022/2023. godinu završava 31. maja.

Kako navode u PU “Marija Munćan” upis je otvoren za sve uzraste, odnosno za uzrast od jedno do tri godine, od tri do pet i po godina i od pet i po godina do polaska u školu – pripremni predškolski program.

Podsećaju takođe da je upis dece za pohađanje pripremnog predškolskog programa od septembra 2022. godine obavezan za svu decu rođenu u periodu od 1.marta 2016. do 28. februara 2017. godine, bez obzira na to da li deca već pohađaju vrtić ili ne.

Nadležni u PU “Marija Munćan” obaveštavaju roditelje da upis mogu da obave elektronski koristeći portala eUprava, odnosno eVrtić ili preuzimanjem štampanog obrasca ukoliko ne uspevaju da to učine elektronskim putem.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari