Majić: Izvršna vlast nema nameru da popusti kontrolu nad pravosuđem

Ostavite komentar


  1. “ Sudije u vrtlogu straha“ izasle na izbore. Zasto? Zato sto misle/znaju da „neko, negde vodi evidenciju o bojkotasima“. Mislite o tome. Hvala sudiji Majicu na hrabrosti i casnosti, sto ne cuti i sto svetli u ovoj tmini.

  2. sudije u „vrtlogu straha“- kaze postovani sudija. Toliki je to strah da je to verovatno i razlog da evo vec preko mesec dana (a izgleda i nikad) ne dobijam odgovor od sudije Privrednog suda odgovor na mojih nekoliko dopisa po pitanju odredjenog predmeta. Trebao bih krajem godine da dodjem i „svedocim“ o necemu sto se desilo pre cetiri godine a postoji i moja pisana izjava (u prisustvu saobracajne policije) kao ostecenog lica (ustvari osiguranja) i njihove zvanicne beleske i potvrde celog slucaja. Moj predlog gospodi sudijama bi bio da se prvo upristoje, sidju sa pijedestala „uzvisenih“ i da pocnu da rade kao sav ostali posten svet. A ta „kuknjava“ preko medija je prazna prica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.