Majka Nenada Kulačina napadnuta u Boru

Ostavite komentar

  1. Izgleda da nervoza pocinje da se pojacava kako se blize izbori, a i pelcovanje ne ide po planu.

  2. Ovo je naravno pokazatelj onoga sto smo vec znali o kakvom se polusvetu radi. Nevezano za ovaju slucaj, kljucno je da se shvati da oni koji imaju vlast i koji su kukavice, stvaraju imidz da su opasniji nego sto jesu da bi otpor bio slabiji . Najveci deo u vlasti su beskicmenjaci i oportunisti koji su bestidnici kao i njihov vodja sociopata, spremni su na neki nivo nasilja alida svim silama krenu ne smeju niti bi to za njih bilo dobro i to znaju. Naravno da ne smeju gopodji Kulacin nista sustinski da nastete jer znaju kakve bi bile reakcije napasti stariju zenu zato sto je majka opozicionog novinara, posto to ne smeju onda glumataju da su opasni da bi mi ustuknuli unapred.

  3. @storno ne postoji opravdanje, čak ni psovka MV u emisiji, za fizički obračun. Žalosno je što si za sendvič i crvenu prodao svoju zemlju i porodicu. Htedoh da ti objasnim podrobnije zašto, ali na vreme sam shvatio da nemaš kapacitet, jer da imaš ne bi ovo radio…

  4. Gaša? Gaša je puno gledao nacionalne televizije, čitao tabloide, nadisao se borskog vazduha, a onda su iz njega progovorili Brnaba, DJV, Vulin, ceo SNS i naravno On – AV. Tako da AV može da bude zadovoljan – sistem i dalje radi…..

  5. Sve ovo ne vodi na dobro. Dokle bre vise? Zar ima ovom ludilo nekada kraja? Nadam se da je majka Nenada Kulacina dobro i da se pronadje jedan nacin da se zena zastiti od ovakvih kukavickih napada.

  6. Šta se čudite? Jedna cela tročlana porodica jr nestala sa lica zemlje vi ste još dobro i prošli.

  7. Ti I Marko ste ga preterali. Treba kritikovati vlast sa argumentima. Ali vi se sprdate na najvurgarniji nacine. Ni je lepo ni vaspitano.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

7. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.