Majka Nenada Kulačina napadnuta u Boru 1

Majka voditelja podkasta „Dobar, loš, zao“ Nenada Kulačina napadnuta je sinoć u Boru.

Ona se nalazila u stanu kod prijateljice, kada se iznenada pojavio izvesni Gaša, počeo da joj preti i agresivni verbalni napad završio rečima „Tvog sina treba obesiti“. Žena se uplašila, odmah napustila stan, međutim, tek malo pre je svoju decu obavestila u tome jer je bila u šoku i, kako im je rekla, nije htela da ih plaši.

Vidno uznemiren, Nenad Kulačin kaže za Danas da ne zna ništa o tom Gaši, ali kada bude saznao detalje, podneće krivičnu prijavu.

– Moja majka živi u Boru, a ja u Šapcu. Ona i ne gleda naše emisije i ne zna šta se događa. Ovo je udar na porodicu zbog drugačijeg stava i ne znam šta je sledeće, ne smem ni da pomislim – kaže Kulačin.

Naš sagovornik dodaje da je upozorovao da ovako nešto može da se desi, kada je Tužilaštvo prošle sedmice odbacilo krivičnu prijavu Aleksandra Šapića zbog pretnji izrečenih voditeljima DLZ.

– Time je poslata poruka da svako može ne samo da nam preti, već da radi šta god hoće. Svima koji su kritičari režima. Sem te pretnje, Marko i ja smo danima na udaru aktuelne vlasti i njihovih medija zbog onoga što radimo. Ta atmosfera koju su kreirali je i dovela do ovoga. Pređena je svaka granica normalnosti – naglašava Kulačin.

On dodaje da za razliku od onih koji podržavaju režim ili su deo njega, ne može da se pojavi na Pinku, Hepiju i u ostalim medijima i da kuka kako mu je napadnuta majka.

– Za razliku od tih koji kukaju, moja majka je stvarno napadnuta. Ozbiljno sam zabrinut za bezbednost svoje porodice – ukazuje Kulačin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.