Majka učenice iz škole Vladislav Ribnikar pisala direktoru: Zašto, posle svega, roze majice?

Ostavite komentar


  1. Pokusaj da se ZABORAVI PROPAST DRUSTVA I NJENE buducnosti sa PINK majicama… Kakva IRONIJA I SMEH BAHATIH NARODU SRBIJE koji oplakuje sopstvenu i buduxnost svog pokolenja! OBUCIMO CRNE MAJICE I NE SKIDAJMO IH!!!

  2. Zali se u crnom a ne u roze.Kakva sramota i izrugivanje tragediji.Direktor odmah da da ostavku ili bude smenjen.

  3. Ma ja sam dete odmah prebacio u drugu skolu i tom ulicom vise ne prolazimo.
    Verujte deteje prodisalo i sto je najgore shvatio sam da sam bio u velikoj zabludi vezanoj da je to top skola!

  4. Alo institucije, naročito vi što „niste zakazale“ ako ne znate šta da radite, pitajte one koji znaju. Obratite se državama u kojima se slična tragedija desila (naravno, nigde se pucnjava nije desila u osnovnoj školi) i pitajte ih za mere i protokole koje su uveli i šta su preduzeli. Pa da li je to toliko teško?

  5. Bolje bi bilo da se roditelji sami preispita kako su vaspitali decu i šta nose po torbama.ama ljudi sami svoju decu treba da vaspitavamo u kući.našta smo spali.pa škola je obrazovna ustanova a ne vaspitna.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 8

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.