Mali: Na udaru sam tviter-profesora

Ostavite komentar


  1. Gospodine Mali,
    vi ste jedan prevarant. Kao takav bićete na smetlištu istorije.
    Puno pozdrava i sve najbolje.

  2. Mali je veći kriminalac od zemunaca. Oni su ubijali, krali, prali pare, otimali a Ti nam ubijaš mozak. To je mnogo opasnije od klasičnog kriminala. Srbiji ne treba pamet već partijska knjižica i bezobrazluk. Uništili ste obrazovanje a time satirete Srbiju. Vi ste najveći zlotvori ove države u istoriji. Ubili ste sve vrednosne osobine jednog naroda a time i njegovu budućnost.

  3. Ako su tvoj rad ocenjivali „eminentni“ stručnjaci sa indeksom 0 i 2 i ako tebe napada tviter-profesor, sigurno si u pravu. U tom slučaju si ti tviter-doktor. Nemaš dečko ni manire ni rečnik ozbiljnog akademskog građanina, a kamoli doktora.

  4. Pravi kandidat za doktora nauka ne bi napadao (lično) svoje oponente, no bi na njihove primedbe osporavanja odgovorio tačku po tačku, argumentima. A da li će se i dalje boriti za interese Srbije – nije predmet rasprave.

  5. Ds Si isa Mali ima imalo casti i obraza javno bi se odrekao svog laznog doktorata !?

  6. „Ja ću nastaviti da se borim za bolju i uspešniju Srbiju i za kvalitetniji život svakiog građanina“ Kakva demagogija. Pomresmo svi od njegove borbe.

  7. Kolko je uspesan u nauci – tolko je uspesan i kao ministar. Na jednom polju plagira, na drugom laze i krade.

  8. Siniša, citiranje jednog profesora kao dvojice, trapavo prevođenje sa engleskog i navođenje primera proizvođača pamuka, upravo kao u disertaciji naučnika iz Eritreje, ukazuju da niste dostojni zvanja doktora nauka. Očigledno je da reference koje navodite u tekstu niste ni pogledali.

  9. Sram te bre bilo, dripac jedan. Ti ćeš da omalovažavaš jednog člana SANU. O tebi će istorijske knige da pišu, ali kao o zlikovcu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.