Mali: Verujem u svoj doktorski rad, znam da je istina na mojoj strani

Ostavite komentar

  1. Apsurdno je da samo Siniša veruje u svoj doktorski rad i niko drugi iz akademske zajednice. Takođe, samo on veruje da nikada više para Srbija nije imala nego na kraju 2021 i niko više od građana Srbije. A da stavi prst na čelo i da razmisli da ‘pozajmljivanje’ tekstova drugih autora i pozajmljivanje od banaka nosi teret lične bruke i dužničkog ropstva.

  2. Druze Mali slažem se, treba da priznaješ samo sud partije i svog sefa AV, sve ostalo su tri e i kucine. Daleko je sve ovo sto govoriš od razuma, ali to je tako kod @ umisljenih genijakaca”.

  3. Ajde, mali ne tupi vise. Ko te pita sta si naucio ovih godina, s kim si se druzio, koliko smuvao stanova, to sad nije tema. Ti si plagijator i da si iole ono za sta pokusavas da se predstavis davno bi podneo ostavku i pokrio se usima. Ali nije ovo ni normalna drzava, pa si ti jos uvek tu gde jesi, a ne tamo gde ti je mesto.

  4. Gospodine mali, jedino su vam laži KOLOSALNE! Šteta, što lažete samog sebe. Gde je tu normalan i moralan ČOVEK!?

  5. Samo u ovakvoj drzavi je moguce da istina bude na njegovoj strani, a svi dokazi protiv njega.

  6. SNS apartdzik I vodjin poslusnik je sa svojim delovanjem vec sebi rezervisao dvokrevetni apartman u Zabeli.

  7. -„veruje(m) u svoj doktorski rad, isto kao što veruje(m) i u svoj rad u Ministarstvu finansija i Vladi Srbije“… mali čovek nam otoreno poručuje da krade i u ministarstvu finansija…

  8. To samo ima u Srbiji,kada je bio sa „onima“onomad bio je mladi perspektivni intelektualac,student generacije,a sada kada je da „ovima“onda je plagijator,a kao da „oni“ nisu znali onda koliko je sati za tu diplomu. Žao mi je što se energija u ovoj Srbiji potroši na šarlatane,ali neka nam kako sejemo tako žanjemo.

  9. Pozajmljivao od drugih autora kao sto danas pozajmljuje od banaka. Navike su cudo.

  10. Ja mu verujem da misli da je to istina, ova ekipa je sebe ubedila u svoje laži. To je neminovnost ljudi koji svakodnevno održavaju svoje laži.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

28. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.