Manojlović: Protest je uspeo, incidenti na dušu policiji

Ostavite komentar


  1. Zasto je pokret „Kreni-promeni“ dobio 25.000 dolara od Rokfeler fonda i da li o rasporedjivanju para iz tog fonda jos uvek odlucuje Haki Abazi, visokopozicionirani funkcioner Kurtijevog velikoalbanskog „samoopredelejenja“?

  2. Delim vaš stav da svaki novinar ima obavezu da štiti javni interes , samo nije javni interes da se podpomaže strani faktor , i ne vidim kaksv je to novinar koga dotira strana služba ili nekakav fond , pa stim u vezi postavljam pitanje nije li to trgovina uticajem , ako jeste onda postoji osnova za krivično gonjenje.
    U zemlji Srbiji izvesna novinarska udruženja dokazano primaju dotacije iz fondova koji su produžena ruka nekih tajnih službi , a skrivaju se iza zvučnih imena .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.