Marinika Tepić: Kineski radnici zaštićeni kao beli medvedi

Ostavite komentar


  1. Kinezi se u Boru ponašaju kao kolonizatori. Za sve se pitaju samo oni. Dobili su RTB Bor na poklon pa rade šta hoće. Da bude tragedija veća dobili su i novu topionicu u koju je Srbija uložila preko 300 miliona evra, Borsko jezero, hotel u Brestovačkoj banji itd. Bor zagadjuju, zapošljavaju kineze a naši ljudi napuštaju Bor. Bakar voze za Kinu i razvijaju Kinu, ništa ne preradjuju u Boru. Davanje RTB Bor kinezima je najveći poraz Srbije. Pod hitno vratiti RTB Bor Srbiji, jer kinezi su dobili a ne platili RTB Bor.

  2. Borski hoće da sve bude kao nekad, građani srbije da pune budžet a radnici rtb-a da ga prazne. Videli smo kako to izgleda i pod komunistima i pod dosovcima. Kinezi su spas za Bor a uterivanje u propise je naš posao.

  3. @Borski. Kada je RTB Bor bio u vlasništvu Srbije napravio je gubitke veće od milijardu evra, Srbija je ulupala 400 miliona evra u topionicu koja nikada nije proradila kako treba. Nepojmiljivo zagađenje životne sredine oko Bora je nastalo dok je Srbija upravljala ovom firmom. Tako da je teško odlučiti šta je gore, da li kada upravlja Srbija ili KIna.

  4. Niko ne moze biti niti je iznad normi naseg zakonodavstva, kaznjiva delu su i za strane i za domace drzavljane!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.