Marinović: Nismo ni znali da u toj vinariji radi Danilo Vučić

Povodom napada na Poverenika da “vodi specijalni rat protiv Vučića” jer su inspektori kontrolisali vinariju u kojoj je zaposlen njegov sin

Ostavite komentar


  1. Sta sve bolesnici nece izmisliti? Cuj „specijalni rat protic Vucica“. Covek je za specijalnu ustanovu, kao I te nazovi novinarke.

  2. G.Marinovic bivsi sudija bez mrlje u karijeri sramota je novinare Informera da kaljaju ugled i karijeru nekorumpiranoga i postenog coveka!!

  3. Svašta! Znači, ako u firmi radi Vučićev sin, brat, kum, stric, ujak… nikakva komisija ne sme da u nju uđe jer se to tumači kao progon Vučića. Baš zgodno.

  4. Vucicu, tek ces biti gonjen od strane institucija. Svaki dan koji prodje je jedan dan blize tvom padu sa vlasti.

  5. Ostalo je nejasno , da li sin predsednika radi u vinariji ili je samo na platnom spisku ?

  6. Sta ocekivati od gospodina glasnogovornika i mozda ali mozda vlasnika informera jadno je novinarstvo koje on vodi i uredjuje

  7. Neznam u cemu je problem pa u Uzicu je po nalogu inspekcije zatvoren kafic i niko se nije pobunio pa cak ni Vucicevic.

  8. Ni po BABU, NI PO STRIČEVIMA. PA ŠTA AKO TU RADI SIN JEDNOG PRESEDNIKA. BRAVO INSPEKCIJO.IMA TU SVASTA DA SE NAĐE.

  9. Nije doslo do zastite podataka o licnosti kupaca kako je po slovu zakona a u koji gradjani treba da veruju, vec je doslo do zastite licnosti voimja Oca i Sina i to tabloidnim Svetim duhom koji lebdi nad njima danonocno. Lepo, nema sta.

  10. Trebalo im je u inspekciju poslati Superhika da im poloče svo vino i zaplahne kisjelim alkoholnim zadahom da se dobro naspavaju i ustanu pametniji i poštenji..

  11. Hvala na ovoj korisnoj informaciji – do sada sam bio redovan kupac ove vinoteke, više ne, hvala lepo.

  12. Voleo bih videti, bar jednog čoveka, koji veruje, da je inspekcija u vinoteci, progon predsednika države.
    Konstatacija je toliko bezobrazna, da je besmisleno komentarisati.

  13. Bravo za časnog i principijelnog Milana Marinovica.
    A o očevima i sinovima samo Trpi ih ovaj narod i ne treba ih maziti- sve ostalo je istorija.

  14. Ne trebate Vi da se pravdate bilo kome. Jasno je da je legalna i legitimna poseta zloupotrebljena.

  15. U svakoj prici uvaravanje naroda da institucije rade svoj posao bez pritiska sli ocigledno da pre nego odu u neku radovnu kontrolu treba dobro da utvrde ima li smetnji neke vrste koja bi mogla da im napakosti. Tuzno ali izgleda tako je

  16. Ovo je neshvatljivo! Danas sam slušao onog Vučićevića iz,,informera“ . Čovjek se hvali da ..uhodi“ službena lica, i ometa ih u obavljanju posla, što je ustvari krivično djelo (ometanje službenog lica u vršenju njegove dužnosti), i zbog čega bi trebao zaglaviti na robiju. Čovjek se hvali svojim glupostima, Nečuveno! Jadnik, kao štiti Vučića, a ustvari tako mu samo nanosi zlo. Na ovaj način se ne štiti Vućić i njegova porodica. Naprotiv. Vućiću (koga izuzetno cijenim) samo štete ovakvi tipusi, koji ne razmišljaju šta rade. Gospodine Vučićeviću, to je i Vučićeva inspekcija, ma šta ti mislio o njima. Oni rade posao u ime DRŽAVE. I zakona. Ako ti to uopšte možeš da shvatiš? Ubrljao si Vučko, do daske.

  17. Zabraniti rad Pinku i Informeru. Vređaju našu inteligenciju.Pitam se samo dokle ćemo slušati njihove laži i jedne te iste priče koje ponavljaju kao papagaji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.