Ljiljanu Marković tužili Etičkom odboru Univerziteta

Grupa profesora Filološkog fakulteta u Beogradu smatra da je profesorka Ljiljana Marković prekršila Kodeks profesionalne etike

Ostavite komentar


  1. Žena je čudo nebesko! Nema nepodopštine koju nije napravila, a opet, na insistiranje katedri, neće da se povuče. Na sajtu Filološkog fakulteta u Beogradu do juče je stajalo gospođino ime kao autora inkriminisane knjige. Dakle, nije greška.

    1. Greska?! Daleko je od jedine greske, a toliko gresaka na jednom mestu vise je odraz njenog mentalnog sklopa. Da ne zavijamo – to je prevara! Ni Sinisa nije pisao svoj plagijat, ali je on za njega odgovoran. Jel i kod njega greska? Ma isti nesretni sklop. Nego kad ce da objasni svoju platu od preko 4000e? Kad i Sinisa stanove? Isti…. beznadezno isti… nasa tragicnost je da ih ima u serijalu, nije izuzetak nego pravilo u SNS ekipici.

  2. Ne pregledati svoju bibliografiju radova, pa makar ih bilo i na stotine, zvuči neozbiljno i neodgovorno. Kako bi onda trebalo studenti da se ponasaju, ako su ovo uzori.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.