Martinović govori ono što Vučić misli

Šef poslaničke grupe SNS optužuje sve kritičare vlasti za pokušaj državnog udara ili ubistva predsednika, bez odgovornosti za izgovorenu reč

Ostavite komentar


  1. Na čemu bi „slobodno novinarstvo“ zaradjivalo svoj „novinarski hleb“ da nema Vučića o svemoćnog koji he mentalno povezan sa svakom lopurdom iz režima pravosuđa tužilaštva, ustavnog suda, do policije pa čak i do opozicije
    Vučić sve „kontroliše“ sve su „njegove misli“.
    Tako su i Broza opisivali čak i kad je bio senilni strkelja koji se krio od Jovanke u kupatilu da mu ne dosadjuje…

  2. Šta drugo očekivati od ove sramote Novosadskog univerziteta i lažnog profesora? Pet puta je plagirao jedan članak, za to lažiranje naučnog projekta dobio novac (ako ga nije vratio onda je i lopov), i dobio unapređenje da bi mogao da ide po Srbiji i da svojim neznanjem i nepoštenjem zagađuje mlade mozgove. Gde je odgovor Univerziteta i Pravnog fakulteta na ovakvo ponašanje? Ukoliko ga ne bude ovim bi moralo da se pozabavi Ministarstvo.

  3. Apropo naslova, kako neko zna šta Vučić misli ako on svoje misli ne izgovori?

  4. Prosti k’o pasulj kako kaze narodna izreka. Oni cak nerazmisljaju kako ce im biti sa nama ziveti posle smene nakaradne falsifikatorske crno- crvene grupe. Fuj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.