Matić: Nelustrirani deo DB-a ojačao i opet stekao pozicije u društvu

Ostavite komentar


  1. Verane kazali ste suštu istinu….
    Ko su „oni“?
    „Učesnika zajedničkog zločinačkog poduhvata….“ ceo državni vrh Srbije (političari, vojske, policije) odgovarao i presuđen u Hagu….
    Dok se ne dogode kadrovske promene da sa političke scene siđu (budu sklonjeni) ti Slobini i Mirini ratno-hučkački kadrovi nema nikavih izbora, imamo 18 g lažene promene i lažne države Srbije (Srbija je taoc tih kadrova).

  2. Usao si u Aparat koji kritikujes i dajes mu kredabilitet,zbog ranijih zasluga
    Iz devedesetih.

  3. Ovoj hrabroj i časnoj izjavi Verana Matića da je nelustrirani deo DB ojačao nedostaje samo informacija ko je zadržao nekoliko meseci Radomira Markovića na čelu DB posle 5. oktobra. To je učinio Koštunica. Po tome se vidi koliko je zlo za ovu zemlju počinio ovaj političar. Posle ove Matićeve izjave ja sam još više uplašen!.Zato svim srcem podržavam demonstarcije subotom u Beogradu.

      1. Bila..sam..frapirana..najavom..koju..je..Beko..dao..u..Crown..plazza…on..je..to..nazvao..raspakivanjem..DB….ocigledno..da..mu..je..Veran..pomagao..u..rapakivanju..dela..bezbednosti..Srbije..dobro..je..da..se..zale…..komesari..internacionale…

  4. Malo ojacali, ….a pre toga malo oslabili pa su sad ponovo ojacali. Da li ja ovo sanjam……sama ta recenica govori da nikad nisu bili jaci. Cai i u filmu „Usual Suspects“ kazu da je djavo svoj najveci uspeh ucinio kad je naveo ljude da veruju da on ne postoji. To je tzv Kajzer Soze.

  5. Dok god postoji UDBA ona ce biti nasa sudba..I mala ispravka greske.. Nije Tuzilastvo za organizovani kriminal vec Tuzilastvo organizovanog kriminala..

  6. Што јачи утицај ДБ-а то слабији утицај домаћих издајника и страних плаћеника.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.