Medicinari u Čačku koji nisu vakcinisani moraju o svom trošku uraditi PCR test pre povratka na posao

Ostavite komentar


  1. onda bi morali svaki dan da se testiraju, zar ne, inace ovo gubi smisao? danas se testira negativan nakon godisnjeg, sutra zaradi virus i dodje bolestan na posao? dokle ce da ucjenjuju i maltretiraju ljude sa ovakvim besmislicama???

  2. Na sajtu ministarstva zdravlja ne postoji dokumeta koji potvrđuje odluku Rukovodstva Opšte bolnice u Čačku da se svi zaposleni u toj zdravstvenoj ustanovi koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa, moraju o svom trošku uraditi PCR test pre povratka na posao sa godišnjeg odmora, bolovanja ili korišćenja slobodnih dana.
    Sa ovako važanim dokumentom mora da su upoznati svi građani da se pripreme za nove pritiske na vakcinaciju čak i oni koji su preležali koronavirusa i koji imaju najbolji imunitet stečen prirodnim putem. Očigledno je da ima ogroman broj onih koji su preležali korona virus a da to i neznaju, a država sada hoče i njih da vakcinišu da bi uzeli još para od građana. Treba da se organizuje testiranje svih koji nisu vakcinisani i da se tretiraju oni koji su preležali convid kao i oni koji su vakcinisani.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.