Mediji: Navodnom kupcu Megatrenda uslovno tri meseca zatvora

Ostavite komentar


  1. Ova blic-krig namestaljka je malo obezbedjenje Mice Jovanovica, da se ukloni svedok za prevaru u vezi sa prodajom Megatrenda. Jer samo ako pocne da peva Djordjevic se se brzo preseliti iz statusa uslovno, u zatvor. Tako to radi mafija, a Mica zna znanje iz svoje struke. I ne samo sa prodajom diploma, vec i prodaje lepotica, pranje para itd. Samo druga vlast moze da smesti ove bitange tamo gde im je mesto. SPS tu ne moze nista iako je ovaj lik formalno bio i sad je verovatno njihov clan i funkcioner.

  2. Malo mi nesto prebrzo radi i tuzilastvo i sud. Procesi ponekad traju decenijama a ovo za tri dana. Ko zna sta se krije iza ovog intelektualca sa tri fakulteta! Nisu se usudili da udu i u proveru te izjave koja je naravno nebuloza!

  3. U sunce ti ljubim, kako tužilaštvo fukcioniše brzo i efikasno kao singerica. Jel tako ažurno i ekspedativno i sa većim predmetima? Ili će biti da je zaborav sa zastarevanjem brži i učinkovitiji?

  4. Bolje da je ostao u zatvoru ( stan , hrana i pranje plus cimeri ) jer su gospodina “ kupca “ Mega bleja izbacili iz stana …ima mesta ispod Savskog mosta u BG; – na vodi

  5. Možda bi i Mića mnogo toga priznao kad bi ga priveli. Videćemo da li će novinari moći da dobiju izjave od Đorđevića ili da li će Đorđević naprasno imati od čega da plati kirije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.