Mediji u Srbiji najgori na Balkanu, pripremamo izveštaj za Hana

Reporteri bez granica posle sastanka sa međunarodnim organizacijama na kome je bilo reči o napadima vlasti na list Danas

Ostavite komentar


  1. U normalnim zemljama Kozić i Martić bi robijali a u ovoj nenormalnoj zemlji robija je za sirotinju , kao vid socijalne pomoći.

  2. Daj neko normalan da istrazi ovog Zeljka Mitrovica . Stavio je celu televiziju u sluzbu Vucicevog rezima. Program mu se zasniva na red zadruge ,red Vucica I red pljuvanja po opoziciji..Silni milioni su mu dati za to poreskih obveznika I Sina su mu spasili robije ..I njega kad mu je overila ljubavnica u hotelu

  3. Cekamo sendvicare da krenu da dislike-uju temu! Vuciceva armija vazala, ulizica, i ljigavaca koja se prodala za sendvic, poziciju, besplatan put…

  4. Koziceva i Marticeva moc dolaze od Hadzi Antica zvanog STRUJA. A, Strujina moc direktno dolazi od Mire Markovic. Naravno sve se sprovodi uz pomoc visokih cinovnika policije i DB-a, odnosno BIA , bivsih julovskih kadrova, a sada naprednjackih i radikalskih. E kljucno pitanje je zasto se sve izvodi preko ILUSTROVANE POLITIKE?
    -Zato sto je sadasnji drzavni sekretar u Ministarstvu kulture, prakticno funkcioner u rangu ministra zaduzenog za medije, do postavljenja na ovu funkciju bio glavni i odgovorni urednik ILUSTROVANE POLITIKE. Ovo izdanje Politike a.d. ne stoji finansijski odavno na stabilnim nogama. Pa je njegov nezavidni materijalni slucaj iskoriscen za dve stvari:
    l) da se rezim obracuna sa oponentima
    2) da se ugasi ILUSTROVANA POLITIKA i svi dugovi Politike a.d. i POlitike novine i magazin strpaju tu, da se ne bi dokucilo kako se preko Politike pere novac.
    A, ako Lj. Smajlovic nije jasno ko je i kakav nalog dao Aleksandru Gajovicu , da naredi O. Radulovicu, kakva ce naslovna strana biti, vec Martic i Kozic dobrovoljno pisu bljuvotine, onda joj treba reci da je to ALEKSANDAR
    VUCIC. I zato ne treba da trubi-da je dobro sto je VUCIC OSUDIO naslovnu stranu Ilustrovane i tekstove dvojice, jer Aleksandar Vucic je to naredio, bez imalo sumnje.

  5. “ Spremaju izvestaj za J Hana“ a on kao ne zna nista o situaciji u Srbiji- mukica. Znaju oni dobro( cak bolje nego mi) u kakvom smo cabru samo cute jer On treba da im zavrsi posao oko Kosova, pa ga tapsu po glavi. Pa i Sloba im je bio “ garant mira na Balkanu“( oni jelte mukice nisu znali ko je Sloba, kako je uopste dosao na vlast ) a onda se , kad im vise nije odgovarao prekonoc premetnuo u “ balkanskog kasapina“ ; pa su nama em muke bile od rezima, em su nam padale bombe po glavama. Ako smo ista mogli do sada od njih da vidimo to je politika dvostrukih standarda , licemerje, interesi i lazi. Na kraju ispada da nisu nista bolji od ovoga samo je ovaj brutalniji i ogoljeniji u svojoj nezajazljivoj pohlepi.
    Samo da se sutra i ovaj ne pretvori u nekakvog “ kasapina “ i eto nama novog bombardovanja…

  6. Novine „DANAS“ su najiskreniji i najbolji…
    Nek ugase Informer smece od novina gdje javno pisu proste stvari i govor mrznje..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.