Mediji u Srbiji obučavaju nasilnike

Kada pozorište preuzime odgovornost tamo gde društvo to izbegava da učini

Ostavite komentar


  1. Kao veliki poznavalac ženske psihologije, odgovorno tvrdim, iza ove prenaduvane priče o ugroženim pravima žena u Srbiji, stoje dve stvari.
    Dobar biznis za nvo preko stranih donacija, i prirodna potreba za dominacijom jednog pola nad drugim, sa kompleksom niže vrednosti kao osnovnom pokretačkom silom.
    Što se tiče ““femicida““ , svako dobronameran može doći do statističkih podataka, da naše žene udave daleko više muških beba nego što muževi ubiju žena.
    Isto tako, životni vek muževa i muškaraca je znatno kraći od ženskog u Srbiji, a osnovni razlog je psihičko zlostavljanje od strane žena, pretnjama ostavljanjem kao i neverovatna zahtevnost žena da im se ispune materijalne želje i afiniteti.
    Ovo su notorne činjenice, a razlog zašto široke mase nisu informisane o istim, jeste dominacija žena i feminističkog faktora u sferi informisanja u Srbiji, tjs Beogradu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.