Megatrend: Đorđević nije dao izjavu Danasu

Demanti Megatrend Univerziteta

Ostavite komentar


  1. Ne nasedajte ljudi i ne glođite kosku koju je vlast preko službe ubacila da skrene meinstrim sa afere Krušik. Ovo je tzv „električni zec“ za odvlačenje pažnje, običan prazan balon. Ne nasedajte!

    1. Ovo nije diverzija, 56 miliona evra od gradjana Srbije su u pitanju. Mediji kao Danas, N1 i NIN poklanjaju svakodnevno pažnju o ilegalnom poslu sa naoružanjem i uzbunjivaču Obradoviću da ne bi ta tema otišla u zaborav. I ova vest o Megatrendu je jako značajna zato što je došlo do prikrivene nacionalizacije Megatrenda preko fiktivnog Nemačkog konzorcijuma, navodnog posrednika na čelu Megatrenda Dejana Djordjevića i novca gradjana Rep. Srbije. Sve se to desilo preko noći nakon emisije Adama Santovca.

  2. Nema šta, opet se radilo sa narodnim parama. Ovo izjava PR tima Megatrenda sada ne vredi, zato što otkrilo ko je ustvari pravi vlasnik Megatrenda. Djordjević je izjavio da iza njega stoji država, stvorili su lažni Nemački konzorcijum u Srbiji sa minimalnim ulogom kapitala a stavili modele da im budu menadžeri, a 56 milona evra je otišlo iz državne kase. Samo što para-univerzitet ne sme da se prepusti da padne, pa je Mića rešio da se povuče zato što je kompromitovan i da napravi prvi slučaj kontra privatizacije kod nas, tj prikrivene nacionalizacije, gde država prikriveno i nezvanično preko posrednika i fiktivne firme kupi privatnu kompaniju ( tako je registrovan Megatrend). Ako Mega padne pada pola vlade i cela mašinerija da se spreme stranački poltroni za funkcije.

    Dok bljuju Naprednjaci i poltronska koalicija po Beogradskom Univerzitetu i skraćuju finansije oni u isto vreme stvaraju svoj kancer Univerzitet koji se plaća iz državne kase i koji ima fiktivne vlasnike modele iz reklama, a glavni dekan u senci na tom Kancer Fakultetu je Aleksandar Vučić.

    1. Upravnik štamparije lažnih diploma za SNS i SPS aktiviste koji nisu mogli da završe 4.stepen srednje škole.

  3. A možda vam je intervju dao neki od onih modela sa interneta? Prema “odgovorima“ meni ovo najviše liči na Iliju Čvorovića, samo su stavili pogrešnu sliku na sajt…

  4. Novinarka je dobila broj telefona od rukovodilaca stranke iz kojeg je Đorđević izbačen: ko zna čiji broj su oni dali, mogli su dati stvarno nekadašnji njegov broj, koji je sad već u vlasništvu nekog drugog a još više verovatno, namerno su dali nečiji broj koji je bio spreman da da izmišljene izjave u ime Đorđevića baš da bi ga osramotili u javnosti (za šta očigledno imaju razlog jer su ga smenili)… Pa to što vi nazovete nekoga a on se predstavlja kao Đorđević, da li znači da je to stvarno on? A da ne pričam o intervjuisanju preko sms poruka. Izvinite ali to baš i nije bilo profesionalno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.