Mića Jovanović dao Đorđeviću rok do 9. decembra ili prodaja Megatrenda pada u vodu

Najverovatnije odustao od prodaje Megatrend univerziteta

Ostavite komentar


  1. …“Mića Jovanović poručuje da bez univerziteta koji je osnovao pre tri decenije „ne može da živi“ i da „Megatend više nije na prodaju“…
    Prodaje, mozda prodaje-rok 9.decembar-ili ni po koju cenu ne prodaje, jer ne moze da zivi bez Megatrenda!?
    Ludilo.
    Ali, u Nicu svakako odlazi, kao i svi penzioneri!
    Sada cekamo da se oglasi Prvorodjeni. E, moja jadna i bedna Srbijo.

  2. Novogodišnji vatromet 6. Decembra. Jeftin spin I skretanje teme sa pitanja diplomca i doktoriranta Stefanovića.

  3. Ma zapretili mu da ga ne prodaje dok svi doktorandi iz vlasti ne završe započeto.
    Znate li vi koliko takvih trenutno ima upisanih?

  4. Iako je Đorđević očigledno i po sopstvenom priznanju strastveni kolekcionar diploma jasno je da nije budala pa da plati nešto što ne vredi ništa milionskim sumama. Rektor Mića je pokušao da se elegantno izvuče iz smrdljivog svinjca koji je sam stvorio ali to nije moguće pa će morati da podeli sudbinu sa svinjama iz tog svinjca.

  5. Ovo je zaplet vredan najboljih Nusicevih i Kovacevicevih komedija. Jedan prodaje raspadnuti i nepostojeci kvazi Univerzitet, a ovaj drugi za njega placa izmisljenim novcem koji nema. (Da ga ima, verovatno bi kupio sebi dva broja veci sako, kada Vucic nije hteo da mu pozajmi svoj, …)

    1. Eto zašto Đorđević nema para, sve je uložio na zaštitu od pucanja kritičnog dugmeta na sakou, koji u slučaju otkidanja predstavlja smrtnu opasnost po okolinu, goru od mina iz Krušika…

  6. Čekaj bre, Mićo, otkud sad „nisam dobio ni jedan jedini evro“?
    A šta bi sa onim „escrow“ računom na koji je pouzdano leglo 36 miliona evra? Ili to je samo bajata (i naravno, lažna) vest od prošle nedelje?
    Ja mislim da bi Mića mogao da zaradi velike pare prodajom prava za snimanje filma pojegovoj minhauzenovskoj biografiji. Radni naslov bi mogao da bude „Nazovi Miću i diplomiraj“

  7. Pa ovo je pravi igrokaz,Mića je postao prava konkurencija srpakoj Vladi u zasmejavanju naroda.

  8. Mala digresija, ali u okviru teme. Znate, kad vas nešto ne interesuje, ni nemate informacije o tome. Kako je sve ovo oko Megatrenda, zaista uvredljivo za zdrav razum, zaintrigira me da odem na sajt „univerziteta“. Svaki fakultet ima i stranicu sa predavačima, ili je bar imao, više je nema.Voleo bih da pročitam imena predavača—profesora, to su časni i naučno verifikovani ljudi i nemaju razloga da se sada kriju. Toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.