Mihajlović: Dete koje dođe na svet zaslužuje dobrodošlicu, a ne uvrede

Ostavite komentar


    1. Tako je. Samo spinuje, spinuje, spinuje. Ovo je poruka za retarde koji čitaju informer, kurir i koji gledaju samo pink. Oni neće ni znati o čemu se to radi.Progutaće ovu žabu koju im servira ministarka

  1. Dobro je odgovorio hercegovac Jeleni Karleuši
    „videli smo tvoju bruku“
    Nećemo društvo razvrata i ne morala, ko to podržava ne zaslužuje narodnu vlast

  2. Ič mi ne smeta Anina seksualna opredeljenost i njeno poreklo.Odvratna je oholost moćo!Govorim o zakonu,može li gej par u ovoj zemlji da ima decu?Ne,ali neko je iznad zakona i to bestidno nabija na nos.Ne nama već drugim gej parovima.Orvel-Sve su životinje ravnopravne samo su SVINJE ravnopravnije.

  3. A da li svako dete koje boluje od onkoloske bolesti sa smanjenim imunitetom zaslužuje da bude zaštićeno od disanja i potencijalne zaraze? To ministarka ne komentariše?

  4. Prvi koji su imali nešto protiv Ane Brnabić su SNS-ovci, podsetimo da su Nedeljko Radosavljević direktor KZM Beograd i Dragomir Petronijević član Gradskog veća, nekada davno bili udarne snage tog SNS-a koji je razbijao izloge na gej paradama,a za njih je i današnja vest skaradna… Mnogi se iz tog SNS-a draga Zorana iz koga bi ti rado videli leđa gnušaju i tebe,a Sa Anom Brnabić da nije Vučićeva bi se pozdravili u rukavicama za čišćenje toaleta, ustvari ma kakvi nebi seli sa njom u istu prostoriju… Naravno i detetu i mami cela normalna Srbija želi sve najbolje kao i Ani Brnabić,ali to što se neko ne slaže sa njenim ili tvojim Zorana viđenjem Srbije ne znači da te neko mrzi, kao što te nevoli ni većina SNS-ih članova.

  5. Da li ova zna šta je dosta u uvlačenju vučiću i u grčevitoj borbi da je vučić ne izbaci iz Vlade. A oboje, izgleda, nisu svesni da će uskoro zajedno leteti u zatvor.

  6. U skladu sa više funkcija koje obavlja prof. Dr. Zorana Mihajlović (Potpredsednica Vlade Srbije, ministarka građevinarstva i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost) je potpuno u pravu “da svi želimo da deca u Srbiji imaju sigurnost i zaštitu i da država treba da radi na stvaranju bolje budućnosti za svu decu”. Nekako izostaje eksplicitno angažovanje u slučajevima:
    1. Deteta samohrane majke, radnice V.P. “Jure”, obolele od karcinoma;
    2. Sinova preminule majke S.G, na naplatnoj rampi na autoputu kod Doljevca stradale kada ju je smrskalo vozilo koje se kretalo prekomernom brzinom u kome je saputnik bio vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije,
    3. Susreta Predsednika Republike Srbije, bez zaštitne maske na licu u susretu sa sa teško obolelim mališanom u Službi za ispitivanje i lečenje hematoloških i onkoloških bolesti Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije;
    4. Zalaganje za ostvarivanje prava biološkog oca maloga Igora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.