Mihajlović: Nemam veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen direktor Infrastrukture železnice

Ostavite komentar


  1. Lutko, on je tebe i tvog muža direktno ispostavio da ste pare delili. Ovo izigravanje poštenosti je izgleda samo za medije kao i sve gde je umešana sns.

  2. po tome sto gospodja ministarka nije skupa s njim u zatvoru vidim da se srbija ne menja.

  3. Miroljub Jevtić ima malo čudnu biografiju da gospoda iz SNS „nisu znali“ za njegove postupke. Radio je godinama u Železnici Srbije kao zamenik generalnog direktora Šarančića koji je pravosnažno osuđen. I sam pod istragom postavljen je za direktora Instituta Kirilo Savić kojeg je neviđenom krađom doveo do bankrota. O svim njegovim malverzacijama je obaveštavana Vlada i nadležno ministarstvo, ali bez ikakve reakcije. Nakon što je uništio firmu vratio se u Železnicu gde opet radi ono što najbolje zna. I sad nam gospoda iz SNS kažu da su iznenađeni njegovim postupcima i da ništa nisu znali.

      1. Neka MUP primeni metodu ispitivanja “ stara skola “ koja je “ rezervna “ opcija mada nije bas za “ dame “ ali su rezultati 100% “ cista istina „

  4. Blizi se sudnji dan kada ce narod Srbije saznati za velike pljacke koje se krecu u stotinama miliona eura od strane AV i njegovih partnera na celu sa gore navedenoj osobi.

  5. KOLIKO VIDIM I CUJEM SVI STE VI IZ VRHA DRZAVE I PARTIJA NA VLSTI DUBOKO ZAGAZILI I KRIMINAL,TE ME NE BI ČUDILI DA STE I VI U TOM KOLU,JER STE U VRHU,BOLJE REĆI NA VRHU.

    1. Gospodja koja je promenila vise dresova unazad godinama da bi bila uvek na vlasti nam govori da je nevina u celoj prici. Ako ikad zazivi nezavisno sudstvo tek ce da se otkrije sta si radila i koliko si zavrnula gradjane na auto putevima. Covek ne plati racun za struju pa ga cedite uz izvrsitelje a vi milionske kradje i nikom nista

  6. Obračuni nekoliko jakih struja u službama državne bezbednosti još nisu dostigli svoju kulminaciju. Tek su počeli. Rat na najvišem državnom nivou između narko kartela, trgovaca oružjem i građevinske mafije, postaće opasan po građane čim se prenese na niže strukture društva i na ulice. A preneće se vrlo brzo… Nemanje mere i nedostatak osećaja za bilo šta drugo osim sopstvenih interesa ima svoju cenu, a plaćanje je neizbežno na Pandorinoj kasi !

  7. Sledeće što ćemo čuti je da je Zorana deo tih para davala sledećem po hijararhiji.

    1. Ma ne ona je to za bolesnu decu uzimala pa brže bolje uplaćivala sms-om.

  8. Ima logike u tome što ovaj Jevtić priča. Neko jeste uzimao pare. Mislim da će na kraju u Informeru ispasti da Jevtić nije spomenuo Zoranu i njenog muža, već brata od tetke Đilasa !!!
    Uvek tako bude !!!

  9. Draga gospoja, naravno da imate veze.Do juce ste naglasavali da cete da ih nadzorisete, ali avaj, to vam nesto bas ne ide… Bolje da se bavite kozmetickim i photoshop uredjenjem vaseg stajlinga nego teskom kradjom i korupcijom…

  10. I da nema veze, nema veze! Samo da vidi kako to izgleda kada vlast po nekom oplete……Pa posle ga razredjivac ne opra!

  11. Blizi se dan kada ce narod Srbije saznati za pljacke koje se krecu u stotinama miliona eura na dan.

  12. Gluposti se provlače društvenim mrežama,… Valjda policija zna šta radi,… Osnovno je da je ako je već našla i oduzela novac,… Sigurno pratila osumnjičen og, iz te opservacije sigurno bi bili naznaka da novac prosleđuje dalje, što znači čeka se i prati a onda se prati i osoba dalje u lancu,… Verujem da sam u pravu, i da je ovo kraj lanca, ako nije onda velika bruka za policijske inspektore,… Posebno ako je ova karika negde na polovini lanc

  13. Kad je bilo ko odgovarao za bilo sta sto se orkrilo. Svi mi dobro znamo za silne pljacke. I opet nikom nista. Samo zamajavate narod da ce neko biti osudjen.

  14. „Jevtić je na saslušanju otkrio:

    – Manji deo para sam zadržavao za sebe, a veći deo davao ministarki Zorani Mihajlović i njenom mužu biznismenu Vladimiru Atanackoviću na ruke.“

    Zanimljivo, ministarka nije objasnila sta to demantuje pa evo izjave.
    Izgleda da se frakcije SNSa medjusobno obracunavaju.
    Ceka se nastavak sapunice.

    1. Ima još jeda cvećka iz Železnica Srbije, neki iz Grocke. Gde ih samo sakupiše na jednom mestu? A železnica Srbije ima samo onaj 1 ( jedan ) metar pruge što ga je AV AV „upustio“ pre par godina u Novome Sadu kao deo brze pruge.

    2. A gde je koferče? Da pitamo malo Dačića? Ni on nije objasnio baš sve do kraja! Tako neće ni Zorka Koridorka.

  15. ..oni sa vlasti /zlo sns-sps /su ga postavili i oni moraju da odgovaraju kao i ministarka ..a ja i mi nemoramo..

  16. A lepo je predsednik rekao da nece da vidi skupe markirane torbice, ni da cuje za egzoticna putovanja, ali zena ne moze da odoli… I eto… A je l’ i ona prosla poligraf? Samo da ga nasteluju, i eto sutrasnje naslovnice Informera: „I Zorana prosla poligraf!“

    1. Oh, da! PreCednik je u tom svom zakeranju govorio o markiranim torbicama i egzotičnim putovanjima svojih doglavnika, ali ga ne čusmo da je i reč rekao o svojim firmiranim sakoima, niti o patikama od 500 Evra… No, sigurno bi i on lagano „prošao“ poligraf…

  17. Sta mislis, verujemo vama ministrima kad pricate kako nemate veze sa kradjama za koje ste optuzeni, jer niko od vas nije reko da krade ili da je krao.

  18. Da li će neko da ti poveruje ili ćeš i ti na poligraf da dokažeš nevinost. Ja bih ti poverovao na prvu, čim te vidim gluposti se divim.

  19. I Iranci su govorili da nemaju veze sa rušenjem aviona i strašnom tragedijom,a par da a kasnije se pokazalo da su avion srušili i da su jedini krivci za tragediju. Voleo bih da u Srbiju dođu policajci i tužioci neke poštene drzave npr Švajcarska policija,Danska,Švedska,Nemačka i da istraže ove poštene političare i rukovodioce.

    1. Neka ne mora da to uradi neko drugi uradicemo to mi kad ih smenimo s vlasti kad tad, lustracija pod obavezno.

  20. Sve i kad bih hteo, ne mogu da joj verujem. Toliko lažu i petljaju ljudi iz vrha vlasti (Mali, Stefanović, Vulin,…) tako da se nikom iz Vlade ne može ništa verovati. Da imaju imalo morala podneli bi ostavku, na čelu sa premijerkom koja “mora da shvati kako da shvati“ šta se oko nje dešava. Svi na poligraf kod Prvorođenog!

  21. Ako gospođa Ministarka stvarno nema nikakve veze s ovim likom, koji je inače poznat po malverzacijama počev od slučaja Šarančić do instituta KS, nije mi jasno što ga je kao ministar držala na tim odgovornim i visokim položajima u Železnicama Srbije. Nije valjda zbog „stručnosti“?

  22. Ubedjen sam da niko, apsolutno niko, od političara ne živi samo od legalno prijavljenih prihoda!

  23. Narod i ne ocekuje da ces priznati da si uzimala pare, ali je vreme da se snabdevas sa buvljaka a ne iz Njijorka.

  24. znači odatle lova za manekenisanje ministarke. lepo, sad vidimo kako funkcioniše ova hobotnica.

  25. Na njenom mestu i ja bih se uvredio da sam preskočen za mito od 10.000€. Nije neka cifra ali red mora da se zna. Stranka, ministarka pa tek onda kojekakvi direktori i slična boranija. Naravno, uvek postiji mogućnost da je ovo lažni proces. Da se pokaže narodu da postiji borba protiv korupcije.

  26. Ministarka Barbi recice sigurno da davao mi je procenat pa ljudi,braco pa jel smo slepi i debili pa vidite sta se radi a niko nesme da reaguje trebamo ispred sudiva da protestujemo da svima dodele otkaze fikusima sto primaju po 250000platu a nesmeju u svoj posao da se mesaju otkaz ili Bog da vas osudi po zasluzi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.