Mihajlović: O tome da li će biti rudnika litijuma odlučiće građani na referendumu

Ostavite komentar


  1. Reci mi da se šališ…
    Ne mogu da verujem da ovo izgovara osoba koja je svesna gde radi i za koga radi.Kakav referendum,kakvi bakrači

  2. Ono sto demoni ne kazu, je da ce promeniti ustav da referendum bude lokalni pa ce onda prisiljavati gradjane da glasaju za svoju propast.
    Faraon se zaigrao i zaboravio na rumuniju.

  3. dveri bi vise podrske dobili kad bi javno istupili protiv sportskih penzija i nacionalnih penzija folk pevacima

  4. Gospođo kad vam se bude digla Šumadija, Rio tinto nema šta traži u Srbiji nama te fabrike nisu potrebne, daleko im lepa kuća mi hoćemo da proizvodimo zravu hranu i da razvijamo poljoprivredu.

  5. Dosta je narodu da mu tuzlanskom solju solite pamet,odakle vam vise te soli.Nemoze referendum cele drzave kad je u pitanju zdravlje naroda u jednoj opstini ili okrugu.Zato se ustavom i podelila Srbija na okruge i opstine,koje treba o svom razvoju,zdravstvu i ekoloskoj cistoj sredini da sami odlucuju.

  6. Gradjani kao i vrapci na grani znaju da su referendumi i izbori u Srbiji uvek lažni i pokradeni.

    NEćemo dozvoliti da instrukcije koje je ova vlast dobila od fašističkih korporacija zažive u Srbiji . Dovoljno je ova korumpirana ekipa na vrhu zaradila i sad je vreme da se sklone.

    Ako je tačno da će ekološki standardi biti zadovoljeni pri iskopavanju nepotrebnog litijuma (a zna se da već postoji bolja i manje štetna alternativa a to je natrijum) onda Nemačka, Amerika, Kina i svi ostali mogu i na svom terenu da sprovedu eksploataciju.

    Najveće mogućnosti Srbija ima ako ulaže u zemljoradnju, poljoprivredu, organsku hranu, turizam jer imamo plodnu i prirodno bogatu zemlju.

    Kome je cilj uništenje takve zemlje ?

    Pravim patriotama sigurno nije.

  7. Odlucice,naravno…Da necete Vi da odlucite?A gospodja Merkelova ima daleko vece zalihe u svojoj zemlji ako joj treba ta ruda za njenu industriju.

  8. Bogami neće! Taj vaš namešteni referendum,kao za izbore! Koliko će sada „sigurnih glasova“ SNS članovi,morati da obezbede!? Već zivkate telefonom za predstojeće izbore! Odlepite se od fotelja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.