Zorana Mihajlović: Ostavite naše materice na miru

Ostavite komentar

  1. Potpuno je u pravu zena. Inace je nedopustivo da neko odlucuje i o telu muskarca. Ostavite nasa tela na miru.

  2. Sizifov posao u ovom patrijarhalnom zatucanom drustvu. Svaka cast svakome ko opstaje ovde i bori se !

  3. Ova istrazivanja su verovatno radjena na ljudima koji imaju blisku povezanost ili srodnost sa ljudima iz nase vlasti. Jedino to moze da bude objasnjenje

  4. Porodični odnosi, obavljanje kućnih poslova i briga o deci spadaju u lične odnose izmedju partnera, kao i u njihovu privatnu raspodelu porodičnih dužnosti a ne u zakonom propisane radnje. Ne tera vas društvo da tako postupate, već vas to tera vaš partner i vi sami. Ako sami sebi ne pomognete u toj situaciji, onda vam pomoć nije ni potrebna.

  5. Primitivizam,vraćanje unazad,ako zabraniti abortus-kastrirajte muškarce

  6. Čemu bilo kakva zakonska regulativa kad je državni aparat do te mere oslabio da društvo već sada funkcioniše kao da država i ne postoji.

  7. a što se materice tiče, ni jedni ni drugi ne treba da svode ženu na organ

  8. A jeli ona ministarka energetike i rudarstva treba da se bori za zenska prava ili da gleda sta cemo za struju,ugalj,pelet zimus

  9. Ovde je na delu agresivni ženski šovinizam evropskih ministarki. Uništavanje porodice.

Ostavite komentar

Društvo

deca vakcinacija

Koje su vakcine obavezne u Srbiji i kada moraju da se prime?

Imunizacija je jednostavan, bezbedan i efikasan način za zaštitu od različitih zaraznih bolesti koji pruža kako individualnu zaštitu vakcinisanoj osobi, tako i kolektivnu zaštitu kada se dostigne visok obuhvat imunizacijom (95% i veći), saopštio je Danas Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.