Mihajlović: Smenjivaću direktore „Železnice“

Nakon tri iskliznuća vagona sa opasnim materijama na pruzi Niš- Zaječar za nešto više od mesec dana

Ostavite komentar


  1. Sve železničke pruge u Srbiji su propale zbog neodržavanja.Uvoze se polovne kompozicije sa šarenim ofarbanim delovima kompozicija,kojim se narod smeje.Ta pruga o kojoj se govori nije rekonstruisana od 1961 g,dok se pruga najstarija u državi nije rekonstrusisala preko 100 godina!Pruga Oravica Bazijaš.kojas je prevozila ugalj za železaru,tako stoji 100 gt.dok linija Bela Crkva-Vršac Bečkerek-Kikinda-Madjartska nije rekonstruisana preko 140 g!Danas u Banatu ima samo jedna linija:Temišvart-Vršac-Pančevo i ništa više.Žel.stanica u >Beloj Crkvi sagradjena 1854 g. sklona je padu i predstavlja opasnost za gradjane.To ministarku ne zanima.Zanima je samo prtatnja Vučiću i profesionalno šminkanje!“

  2. Baš me interesuje da li se Zorana Mihajlović tali sa Miroljubom Jevtićem, direktorom Infrastrukture železnice Srbije i zato ga štiti, jej je njoj ugodno. Da nije tako odavno bi bio smenjen Pozivamo državne organe da aktivno se uključe u poslovanje železnice i saradnja sa komitentima, mislim da će to podići bezbednost.

  3. rađena je pod komandnom palicom državnog sekretara i ministarke ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, nisu se direktori i ostali rukovodioci samoustoličavali. Otpušteni radnici su optuživali resorno ministarstvo da otpuštaju neophodne radnike, a čuvaju nepotrebne administrativce. Kako je sprovedena reforma tako sada pratimo svakodnevne uspehe ministarke Mihajlović. Japanski ministar, da mu se dešvalo sve što se se dešavalo Mihajlovićki, davno bi podneo ostavku, a ona samo nanese deblji sloj pudera.

  4. tako je! ali se ne sme dirati u osije gnjezdo
    koje odlično posluje s banderama, pragovima…
    koji dobijaju godinama noge…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.