Mihajlović: U Srbijagasu postoji mnogo problema 1Zorana Mihajlović Foto: MGSI

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je danas da u Srbijagasu postoji mnogo problema i istakla da je njena dužnost i „patriotska obaveza“ da radi u interesu države i da je u tom smislu zanima samo rad.

„Da budem potpuno otvorena, puno je problema u Srbijagasu, posebno ako govorimo o ćerkama firmama, počev od Transportgasa, Gastransa, Sogaza i sličnih”, navela je Mihajlović na svom profilu na instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Kao potpredsednici Vlade i resornoj ministarki dužnost mi je i patriotska obaveza da radim u interesu svoje države i naših građana. U tom smislu mene zanimaju samo rad i rezultati. Da budem potpuno otvorena, puno je problema u Srbijagasu, posebno ako govorimo o ćerkama firmama, počev od Transportgasa, Gastransa, Sogaza i sl. Da ne bude dileme, ne zanima me ko je direktor javnog preduzeća, već da li se radi odgovorno i u interesu zemlje. A interes je samo jedan – energetska stabilnost 🇷🇸. I to vazi za svako preduzeće – EPS, EMS, Resavicu i ostale. #Energetika treba da nam donese dobitke i profit, a ne gubitke. Ovo je sektor sa puno potencijala, država treba da zarađuje na tome, a samim i tim i građani, a ne da pojedinci zarađuju i bogate se, a energetika da siromaši, jer onda siromaše i država i građani. Znam da će biti raznih napada na mene i pokušaja medijskih manipulacija, na to sam navikla, jer dok se ja protiv toga borim, da li mislite da će taj neko to tek tako da pusti i da ćuti, a ugrožena mu je zarada? Važno je da građani veruju u Vladu Srbije i u mene koja ću nastaviti da se borim za ovaj sektor i da ga učinim vodećim u #Srbija❤️🇷🇸, jer je to u interesu naše zemlje i naših građana. #zoranamihajlovic

A post shared by Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm) on

Ona je poručila da je ne zanima ko je direktor tog javnog preduzeća, već da li se radi odgovorno i u interesu zemlje, a interes je energetska stabilnost.

„To vazi za svako preduzeće – EPS, EMS, Resavicu i ostale. Energetika treba da nam donese dobitke i profit, a ne gubitke. To je sektor sa puno potencijala, država treba da zarađuje na tome, a samim i tim i građani, a ne da pojedinci zarađuju i bogate se, a energetika da siromaši, jer onda siromaše i država i građani”, istakla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari