Miki Manojlović: Vučić je De Gol za našu političku sredinu i opoziciju

Ostavite komentar


  1. Lako je biti De Gol sa kontrolisanim medijima, eno u Severnoj Koreji onaj Kim je obožavan kao Bog.

  2. Nije usoela natasa ono što je zelela da dobije od mikija manojlovica, a on se vešto izvlačio.

  3. Ma, bravo, Manojlovicu! Samo, zivis li u zemlji srpskog De Gola ili drugde?

  4. apokalipticno sahranjivanje jedne glumacke legende, sve si rekao Miki, svi su te odlicno culi, neka ti je vecna slava,,,,,,,,,

  5. Puko jos jedan od onih nekadasnjih ‘normalnih’. Porediti njega sa DeGol-om je kao porediti Srbiju sa Francuskom. Nemaju nista zajednicko.

  6. Čovek ovakvog ugleda, kada daje ovake izjave pred kraj svoje vrlo uspešne karijere, pitate se zašto to radi, osim ako nije nekakav interes u pitanju. Inače, veliki Miki Manojlović nikada ne bi imao potrebu da ovak priča.

  7. A da ova lupetanja ipak pripišemo uticaju godina? U poznijim godinama ljudi ili budu mudri ili „izgube kompas“, kao ovaj

  8. „Ako mislite da je N1 slobodan medij – nije. Nema slobode medija“, rekao je on.

    Koja glupost, klasicna relativizacija, kao svi su isti, niko nije slobodan, Happy, N1, isti djavo… Nije bas tako, Miki.

  9. Poenta intervjua je da je „Vučić De Gol za naše prilike i opoziciju“. Nije lepo čuti, ali je nažalost tačno.

  10. Nije mi jasno da kritikujete misljenje jednog uspesnog coveka. Zar je moguce da ako neko ne misli kao vi da manje vredi?

  11. A da li on „mora“ da dopušta divljanje kriminalnih grupa, bogaćenje sumnjivih biznismena, dolazak prljavih tehnologija, izrabljivanje domaćih radnika,…?

  12. Bravo Miki,voditeljka bezobrazna,kao i njen gazda misli da svi mogu da se kupe,i da niko nema pravo drugacije da misli.

  13. Nisam siguran da je Miki otkrio nešto novo o sebi i svojim stavovima. Ponašanje Nataše Miljković me samo još više ojačava u pogledu da ne postoje objektivni medij u Srbiji.

  14. Kakvo podaničko poredjenje. De Gol je poštovao ustav i volju birača. Nije potplaćivao birače, ucenjivao ih i pretio. De Gol nije koristio kapilarne glasove, mrtve birače, fiktivne adrese i gradjane drugih zemalja i more toga. Uostalom, sve je pokazano u nedavno prikazanoj seriji De Gol.

  15. Gledao. Miki je bio samo iskren. Sad sto to gospodi ne odgovara to je druga stvar. Inace Vucic ce vladati dokle god on to bude hteo. Videcete uostalom…

  16. Čovek je upravo objasnio problem srpskog društva i koliko smo nezreli za demokratiju, a Vi ste svojim komentarom to i potvrdili. Glasači bojkot opozicije, kao i glasači SNS-a, ni jednog trenutka ne preispituju sebe i svoje mišljenje, već misle da su oni apslutno u pravu. Svako ko misli drugačije se, ili prodao, ili je ucenjen. Veliki Miki Manojlović je uvek imao svoje mišljenje i možda je i najveći intelektualac među glumcima. Inače, o inteligenciji glumaca, kao i većine umetnika, nemam visoko mišljenje. Retki su izuzeci, kao Što je gospodin Manojlović i moj omiljeni glumac, Nebojša Glogovac. Sramota je da pišete tako nešto, samo zato što ne deli Vaš politički stav.

  17. Vučić jeste De Gol za ovdašnje prilike, takozvani „De Gol za sirotinju“.

  18. Vucic De Gol, on sam tvrdi da je Pasic a ponekad i da je Tito. Veliki nas a narocito Mikijev redatelj E. Kusturica tvrdi pak da je Vucic Milos Veliki i Tito po sistemu pola pola. Nije bez osnove tvrdnja Manojlovica. Slicnosti su frapantne oba su visoki dva metra.

  19. Не могу да схватим зашто су глумци угледни. То су трубадури и забављачи.

  20. Miki Manojlović je beskrajan talenat koji vidi prošlost i budućnost i kao takav mora da govori ono što oseća i misli

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.