Milan Ćulibrk: Očekujemo da se nova vlasnica neće mešati u uređivačku politiku NIN-a

Ostavite komentar


  1. Скоро читах панегирик тајкуну Костићу у НИНу, немој да бринеш догод се умиљаваш. То ти добро иде.

  2. Novac koji je nagomilao Vučić polako opet ulaže u kupovinu nezavisnih medija.
    Brdo novca koje je Vučić na ime Srbije pozajmio od Evropskih, Kineskih i svakojakih Arapskih banaka. Dug Srbije a korist Vučićeva. On i dalje računa na propagandu u medijima, i to je u pravu. Srbija ima pogubno veliki broj lakomislenih ljudi i sve bajke i laži Vučićeve ekipe imaju efekta.

  3. Jok neće se mešati. Kupila je NIN parama koje joj je iz državne kase dao Vučić.

  4. Evo na primeru „Blic“-a se jasno vidi koliko Ringier zanima pravo novinarstvo i istina a koliko propaganda. Tako će biti i sa NIN-om. Sad ko je na papiru vlasnik, to nije ni bitno.

  5. Nova vlasnica hoće profit a pošto NiN nije profitabilna novina a više nema dotok stranog novca savim je moguće da će promeniti politiku uređivačku.

  6. Kako da ne, plaćaće ih da pljuju po Vučiću i na tome zasnivaju celokupno izdanje. Šta će raditi kada ne bude Vučića? Već sada bi trebali da pomalo pljuckaju po delu opozicije koja ima šanse da pobedi na nekim budućim izborima, samo treninga radi.

  7. Ako pokuša da vam preokrene uređivačku politiku,treba svi da date kolektivnu ostavku i alarmirati i domaću i svetsku javnost.

  8. Ninu se sprema labudova pesma. Sigurno je kupila da ne bi ništa menjala lol

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.