Milan Radoičić: Bog i batina sa severa

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Znajući šta je Vučić govorio ranije, a i šta su rekli Rada Trajković i drugi poznati aktivisti sa Kosova, ova priča da je priveden u policiju i da je “ prošao poligraf“ je detinjasta.
    Sada sam siguran da ovaj kontroverzni biznismen, koji je vrlo blizak aktuelnoj vlasti, ima veze sa svime što se dešava na Severu Kosova, pa i sa ubistvom Olivera Ivanovića.
    Čudno je da ozbiljni ljudi veruju ovako očiglednim spinovanjima, a trebali bi znati da im neistine neće doneti ništa dobro, jer na Kosovu ne odlučuje srpska aktuelna vlast, nego međunarodne institucije, a tu ne prolazi naivna priča.

    1. Mirko, cilj ubistva Olivera, prebijanje Borka, je da se zaplaše protivnici nakaradne politike AV, ali i cilj da deo javnosti shvati da je AV to počinuo, radi uterivanje straha. Zato stalno jeste nije, dakle, zvanićno nije, stvarno jeste. To je suština, nimalo slučajno.

  2. „Igrale se (crnogorske) delije, na sred zemlje Srbije.::“) Niko, veću štetu (ekonomsku, političku, itd, itd.) nije naneo i neće naneti, do Crnogoraca! Milošević i Karadžić su „šlag na tortu“!

    1. Zaboravio si bosance, od Seselja, Vucica, Vulina, da druge ne nabrajama pa do Principa zbog njegovih metaka besmisleno izginu milion gradjana Srbije da bi rezultat svega toga nakon bio da je Hrvatska dobila more, Istru, i otoke, itd?

      1. Gospodo,potpisujem..u srz ste trefili,problema a sa dodam onih kojima rinfuz repova,ocvale UDBE iz Srbije,slepo sluzi..i pirjani s ovim Mng i olosem iz Bosne..listom

      2. Micko, nije u redu da stavljate u isti koš Principa i ovu trojicu. Austrougarska b započela rat i bez atentata, a on je žrtvovao sebe. Da li bi ikada ova trojica žrtvovala svoj život za viši cilj?
        Hrvatska nije dobila Istru nakon prvog svetskog rata, nego nakon drugog.

        1. Nije dobila Hrvatska nego Jugoslavija. A to što su je kasnije svetski razbojnici poklonili hrvatskoj kao nagradu za ispunjenje njihovih određenih ciljeva je druga priča. Nadam se ne i završena. Kad tad će morati sve to da dođe na naplatu…

  3. Niko ga nije optužio, a on odmah galami kako nije on, kao mala deca. I njegovom šefu je sve jasno, čim je morao da upotrebi magičnu reč „poligraf“, kao poslednji nivo u izmišljenoj odbrani čoveka koga ne poznaje. Da vidimo snimak tog poligrafa!

  4. Gospodo ovaj „Biznismen“nije priveden ,on je zamoljen da dođe i kaže :Gde ja da ubijem Ivanovića pa ja sam ga obožavao isto kao i predsednik i srpska lista.

  5. Dakle , najbolji student prava na planeti , kaže , da je sigurno nevin onaj koji prođe poligraf.Sad svi iz Zabele imaju pravo da traže poligraf , pa ako prođu moraju da se puste na slobodu ,Uz odštetu.

    1. Bravo! Najbolji student prava, neopevani lažov, brani čoveka koga „ne poznaje“, a siguran da govori istinu. Pritom, predsednik države brani kriminalca. UŽAS!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.