Milena Božić o hapšenju zbog bromazepama: Ja svoj posao radim najbolje što umem, a to bih preporučila i policiji

Ostavite komentar


  1. Meni je u policijskoj stanici više policajaca objašnjavali da “dvorište” nepokretnosti ne može da bude privatna svojina i da mogu da intervenisu samo kad neko udje u kuću ili stan ali ne i kad sedi recimo u tudjem dvorištu.

  2. E pa draga Milena, to i jeste problem, što oni rade najbolje što umeju. A upravo to i odgovara onima koji su ih poslali da Vas i Vaše kolege izmaltretiraju jer im se ne sviđa istina o njima samima.

  3. Ovakvi dogadjaji su strasni. obicni posteni gradjanin se osecaju bespomocno u svojoj drzavi, ugrozeni od policije koja treba da nas stiti. Kome covek da se obrati kada su mu ugrozena prava od policije. Prijavis nesto kao obican gradjanin, oni se ponasanju neprofesionalno kao da jevonaj ko prijavljuje krivac. Najcesce je rec o sprezi policije I tuzilastva pa se nastavlja sa sudijom. Kome se obratiti za pomoc zna li neko?

  4. U policiji nažalost i dan danas rade nestručna i bahata lica. Potreban je preporod ove službe.

  5. Srasno i uzasno, mnogo mi je zao sto su Milenu toliko maltretirali!!! Kakva drzava , takva i policija, tako kad me uhvati nostalgija , procitam ovako nesto i budem zahvalna sto ne zivim u Srbiji ….

  6. Cini mi se da je tekst predstave skakljiv za vlast i da je tu koren problema.Vi se svakako cuvajte?

  7. pa sta bi bilo ako bi na grobljima tokom sahrana pretresali ozaloscene???

  8. Bromazepam je izuzetno jak lek. Tako mlada osoba da ga koristi?.. Uh, tu mi nešto ne štima.

  9. Recepti su elektronski. Kakvi ministri policije, takva i policija! Naravno,čast izuzecima.

  10. Prs nekoliko dana sam isao kod izabranog lekara moje majke da mi napisu recepte za lekove koje je preporucio doktor psihijatar.
    Uz ostale je bio bromazepam.
    Nisu mi dali pisani papirni recept vec kompjuterski poslali apoteci.
    Pitam se sta bi bilo da me je presrela policija, na primer zbog prelaza van pesackog i pretresla?????????

  11. Zašto su policajci priveli samo nju? Kako su znali da ima „nešto“? Nisu policajci cvećke, ali bih rekao da nije ni Milena. Bar sam ja takav utisak stekao čitajući članak

  12. Zabranite bromazepame i bensedine i alkohol… Oproban recept da se zapali grad…ma sta grad, cela zemlja.

  13. Kraljevačka policija je poznata po zloupotrebi zakona, ali i po (zlo)upotrebi psihoaktivnih supstanci u sopstvene svrhe. Tu ću vas ostaviti vašoj mašti, sigurno nećete preterati. Celo Kraljevo zna sve o tome.

  14. Kako to da Milena ima pisani recept a elektronski se daju (izdaju) vec tri godine. To sto apotekari ga ilegalno prodaju to je njima na cast i glad za zaradom.

  15. Tri četvrtine države jede Bromazepame i Bensedine kao bonbone,a barem polovina ih kupuje bez recepta,jer „poznaju apotekara!!“
    Ali šta reći o državi u kojoj je Aleksandar Vulin ministar policije!!!!!!

  16. Strasno ljudi koji piju redovnu terapiju nemaji recept kod sebe vec na knjizicu i to se proverava elektronski…dok oni to provere pola srbije iza resetaka…gde zmi zivimo

  17. Seljaci policajski i ne znaju šta je to.Treba ih edukovat da ne budu buzdovani

  18. Pa su bas „slucajno“dosli i samo tebe „maltretirali“
    Ne zna policija svoj posao to evidentno-odmah test na droge…

  19. Pacijent dobije na papiru od lekara da treba da uzima bromazepam, i sa time od u apoteku i kupi lek. Kada mu sledeći put zatreba opet pokaže isti papir.

  20. Muka mi je od ove ljigave, nestrucne, bahate i primitivne policije.
    Sramno.
    Sram ih bilo.

  21. Lek Bromazepam kupujem vec desetak godina za oca koji ga redovno pije.On ne ide na recept(bar ovde kod nas) vec se kupuje tako sto se u apoteci pokaze izvestaj lekara specijaliste.Apotekar upise podatke onoga ko kupuje i ime lekara koji je lek prepisao.Tako da ne znam kakav su recept trazili.A papirni recept ja vec dugo nisam video posto se lekovi prepisuju elektronski.

  22. Imamo dilera u ulazu. Musterije dolaze bez straha. Dilera ima i u okolnim zgradama. Nista se ne krije. A policija to itekako dobro zna. I nikom nista. Nego, najopasniji je bromazepam.

  23. Priča je jako providna i ne pije vodu. Opisala je službenike policije kao da su na pikniku. U pitanju je teži prekršaj čim su uzimani otisci.

  24. Gospodinu koji je napisao da je bromazepam ,,vrlo jak lek“ rekla bih da malo prouči nešto pre nego napiše.Bromazepam je jedan od najslabijih lekova za smirenje,preporučljiv čak i vrlo starim osobama.Toliko lekova postoji koji mladi gutaju kao bombone i truju se-a niko ni da ih testira ili pretrese.A drugom gdinu koji je pomenuo recept koji ostaje kod lekara-svi lekovi ove kategorije izdaju se uz izveštaj,koji se čuva 6 meseci i pri kupovini pokazuje

  25. Još jedan dokaz koliko su TUPAVI ! Privedena je zbog predstave….sve je to nameštaljka!

  26. Svasta,evo ja ga imam u kuci,dobila od endokrinolga da ga imam u slucaju nemira jer imam problem sa stitnom zlezdom mada pijem lek za stitnu. Sta ste se uhvatili svi za elektronski,ne idu svi kod drzavnog lekara,evo ja idem privatno kod endokrinologa i na izvestaju mi napisano ali u apoteci zapisu datum kad se uzme jer ne moze vise od jedan u toku 6meseci ili tako nesto…retko popijem,izbegavam,bas kad se iznerviram pa mi lose…maltretiraju devojku a drzavom opasno vladaju krimosi…sto niste otisli u Jovanjicu? A?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.