Miletić: Vlast pokušava da nasilno ugasi TV Naša

Sudski izvršitelji i policija upali u prostorije nezavisne televizije TV Naša zbog navodnog duga

Ostavite komentar


  1. Naravo da neće nasilno ništa da ugasi već bi trebalo TV Naša da plati sva dugovanja koja duguju Srbiji.

  2. Džaba sve podrške i ostala zamajavanja sve će da pozatvaraju, verovatno razbijaju mozgove kako da zatvore SBB. Dok ne proradi motka nema nama spasa.

  3. Objektivno novinarstvo znaci apsolutno odsustvo svake vrste pristrasnosti cak i kod prenosa utakmica kada igra nas omiljeni tim. Postavlja se pitanje sta se smatra pod objektivnim izvestavanjem ukoliko arsini nisu podjednaki_!

  4. tv naša ne duguje ništa. firma koja njima duguje je propala ali vlast se dosetila da obzirom da svi mediji rade za nju mogu da slažu javnost da je taj dug u stvari dug tv naše i na taj način da se reše jedne lokalne televizije koja im je trn u oku jer dozvoljavaju gostovanje svima. Imamo i drugi primer Kanala 9 u NS koga već 5 godina proganjaju i na kraju će ga ili zatvoriti ili naterati da više ne dozvoljava gostovanja ljudima koji misle drugačije od sikter efendije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.