Milić: Nastavlja se razvoj opštine Veliko Gradište

Ostavite komentar


  1. Hvala Vučiću što postoji Veliko Gradište, hvala Vučiću što postoji Srebrno jezero, hvala Vučiću što je otkrio Viminacijum, hvala Vučiću što dišemo vazduh, hvala Vučiću što teče Dunav nizvodno…

  2. A kanalizacija? Zasto kuce koje su udaljene od zgrade opstine 500-600 metara jos uvek nemaju kanalizaciju? Zasto je jezero puno trave? Koji genije je dosao na ideju da na plazama na jezeru u vodu izruci sljunak od braon i crnih kamencica pa sada voda umesto zelene i u popodnevnim satima srebrne boje, po kojoj je jezero i dobilo ime, sada na svim plazama ima kaka boju tako da kupaci imaju osecaj da ulaze upravo u to kada ulaze u jezero? Sta je preduzeto da silni turisticki brodovi koji plove Dunavom svrate u VG i da se turisti tu zadrze? Turisticki brodovi prolaze pored VG kao da ga nema. Sa takvim turistickim potencijalom i ovakvom razvijenoscu ovoj vlasti moze slobodno da se da ocena 1. Vazno da su centar varosice od nekih 6000 stanovnika zonirali i da naplacuju parking a nisu u stanju kanalizaciju da obezbede za tako mali broj domacinstava. Najbolje je, za pravu sliku, uzeti broj mladih koji su u poslednjih desetak godina zauvek napustili VG. Nekada je glavna ulica uvece, narocito preko leta, bila krcata ljudima a sada zive duse nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.