Milica je samohrana majka i radi u Fijatu 10 godina: Ponudili su mi inostranstvo ili otpremninu u visini tri poslednje plate

Ostavite komentar


  1. Da li neko može da objasni ljudima da je socijalizam odavno umro a 2000te ostaci pokopani?

  2. Ne znam zašto je nemoguće, tamo takođe žive samohrane majke. Uzmi priliku i što dalje odavde.

  3. Vučićeva ekonomska politika obespravljenosti radnika uvela nas je u novo robovlasničko a njemu zlatno doba. Ubiše nas nameti skupoća i porezi.. śta još nas čeka uskoro sledi

  4. Idi zeno sa decom,zivi, putuj i vrati se samo kao turista…a ti luda Srbijo glasaj i dalje isto da sve sto je dobro uniste.

  5. Ne znam ni sta je drzava obecala ni sta ovi iz Fiata planiraju ali sigurno znam da su dva preloma na radnom mestu posledica neodgovornog odnosa prema poslu i nepostovanja propisanih mera bezbednosti i zdravlja na radu.
    A Lazi bi hteo sam da kazem da socijalizam jeste davno poslo vreme ali da ti prijatelju ocigledno ne znas ni kako funkcionise kapitalizam pa caki liberalni kapitalizam.
    A kako kod nas funkcionisu mediji to cemo videti u narednom periodu kad ovih nekoliko hiljada ljudi ostane bez posla, kao i oni u Vranju prosle godine, a u zvanicnim izvestajima bude predstavljeno smanjenje broja nezaposlenih sto cemo mi opet progutati kao marketinski trik…

  6. #dr
    Da je tako dobro radili bi poljaci i slovaci.
    Majka dvoje dece sa tom platom,stanom,rezijom i hranom .. ma bravo

  7. Ajmo malo da budemo iskreni. Radnici u FAS-u su radili maksimum 2 meseca godišnje. 90% njih ima dodatni posao i u dolini gladi su lepi situirani. Niko od njih se nije bunio kada je otišao Autosabracaj, TP Srbija… A da ne pričam kada su radili punom parom oni su ismejavali prosvetara i medicinare da rade za mizeriju….

  8. kome se zale ako firma posluje sa gubitkom kako moze da ostane da radi i jos vise u dugove da upadne

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.