Miljuš (SSP): Pozivam Radenovića da zajedno posetimo žrtve režima čiji je on deo 1Foto: N1

Umesto da se ponaša kao prvi među jednakima, predsedavajući Skupštine Srbije Stojan Radenović bez prestanka vređa opoziciju preko tabloida koji svakodnevno krše novinarski kodeks i unistavaju živote ljudi, izjavio je narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš i pozvao Radenovića „da zajedno posete žrtve režima čiji je on deo“.

„Kao neko ko je sebi da za pravo da nama iz opozicije poručuje da treba da razgovaramo sa narodom, gospodin Radenović ima obavezu da sasluša Dragoslava Stankova iz Elimira kome je zapaljen auto pored prozora kuće u kojoj spavaju njegovo dete i žena samo zato jer javno priča o korupciji“, rekao je Miljuš, navodi se u saopštenju SSP.

Miljuš je dodao da Radenović ima obavezu da čuje i koliko su uplašene žene u Brusu „nakon što je Vlada Srbije rehabilitovala Mutina Jeličića Jutku“, tako što ga je imenovala za člana Privremenog organa, iako je osuđen za nedozvoljene polne radnje nad zaposlenom u opštini.

„Da upozna Danijelu Mihajlović iz Bosilegrada koju su hapsili samo zato što je nosila transparent ‘Predsedniče gladni smo’ kao i da pogleda u oči Jelenu Mihajlović iz Pećinaca čija dete zbog toga sto mu je majka protestovala nije moglo da ide u vrtić godinu dana“, dodao je Miljuš.

Po njegovim rečima, Radenoviću bi moglo da bude jasnije zašto je „Narodna Skupština opasana ogradom, a govornica u sali policijom“.

„Mogao bi da shvati da sve što radi jeste zapravo samo saučesništvo u skrivanju izborne prevare o kojoj danas govore građani Srbije ali i cele Evrope“, naglasio je Miljuš.

Miljuš je poručio i da očekuje da se Radenović odazove njegovom pozivu, jer bi u suprotnom pokazao da su mu „sopstveni položaj u stranci i odanost Vučiću važniji od istine o tome kako se zaista živi u Srbiji nakon što režim čiji je i on deo laže, vara i potkrada građane već 12 godina“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari