Minimum dve godine za diplomiranje

Stari studenti i SKONUS usaglasili zahteve

Ostavite komentar


  1. ukoliko ovaj predlog ne prođe uvek možete da se prebacite na neki od brzinskih segamega fakulteta i završite to za dva-tri vikenda . i da doktorirate .

  2. Treba pustiti ljude da zavrse i poslediplomske i osnovne studije bez ogranicenja jer su to njihova stecena prava, kada su upisivali nije bilo ogranicenja i dobice drzavu pred sidovima ako ib ovako grubo sasece na jesen!

  3. E svaka cast ako ovo bude kao sto pisu.Bilo bi lepo da prestanu sa maltretiranjem studenata i sa diskriminacijom na vecite i nove jer svi smo mi STUDENTI.

  4. Hvala SKONUS-u, nadam se da ce poslanici imati razumevanje i da ce produziti rok jer nase studije nisu orocene, stiti nas Ustav jer se ne sme retroaktivno primeniti novi zakon. Mislite na nase porodice, nismo lenji, zeljni smo da prosirimo svoje znanje i diplomiramo bez placanja reupisa po bolonji. Peticiju je potpisalo 3450 starih „vecitih“ studenata na peticije24 tackica com

  5. Сваким даном нас напушта све више младих и школованих људи. Дозволите старим студентима који су већином формирали породице да заврше факултете и да поправе просјек у квалитету дипломаца у Србији. Већина тих људи је на завршној години и близу су краја.

  6. Hvala SKONUSU sto se zalaze za nas studente koji smo upisani po starom programu.

  7. Mislim da će mnogi stari studenti, ako do produženja ne dođe, preći na privatne fakultete, što ni državi ne ide u prilog.

  8. Veliko hvala SKONUS-u na zalaganju za pomoć starim studentima! Nadam se da će država imati sluha za ono što je i njen sopstveni interes, a to je da se ne odriče olako mogućnosti da ima više visokoobrazovanih ljudi. Stari studenti uglavnom već rade, mnogi imaju i porodice i neće otići u inostranstvo već će doprineti boljoj budućnosti svoje zemlje i svoje dece.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.