Ministar kulture uputio izraz saučešća povodom smrti urednika Vremena

Ostavite komentar


  1. Jedan od retkih ljudi, koji je osporavao aktuelnu vlast, koristeci zdravi ratzum, logiku i argumente a ne mrznju, koju koriste svi ovi nedorasli politikanti, takmicebci se ko ce da pokaze vise mrznje prema Vucicu. Takvi ljudi, cak i kao protivnici, zasluzuju postovanje. Neka mu je laka zemlja.

    1. Žao mi je svakog čoveka. Saučešće porodici. Što se tiče Žarkovića kao urednika i novinara, javne ličnosti i & (setite se brojnih emisija na TV stB sa Nikolom Miloševićem) bio je protiv lustracije, kao šatro sistem će sam od sebe da se popravlja…. i evo dokle smo stigli… bez RESETOVANJA SISTEMA? Do dno-dna!

      1. Lustracija je samo drugi izraz za onu istu „pravdu“ vrsenu od 1945, koja je u svom bezumlju pogazila i umistila mnoge koji nisu pocinili bilo kakav greh ili zlocin. Lustracija je cin „buljukativne“ pravde, koja se mnogo ne razlikuje od metoda kojima je „cicko“ Adolf, „cistio“ nemacko drustvo. Jedino efikasniji metod od lustracije je kastracija pa je ovde, od srca, preporucujem svim ovim ljudima koji se zestoko bore za demokratiju i ljudska prava. Nije efikasna i brza kao logori i „dusegupke“, ali na duge staze daje 100% rezultate.

        1. O čemu ti to nesretniče buncaš? Pa stanje u Srbiji (jer nije bilo lustracije) je tako da se samo čeka firer iz naše pivnice pa „Jovo nanovo“ da se svetimo za poraze u posednjih 1000 god. Kako to da su sve zemlje ralsocijalizma (Poljska, Češka,…,Letnojia,…Bugarska) imale elitu koja su znala kako se iz štazi država zakoračuje u višetranačje a samo Srbija to nije imala…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.