Ministarstvo kulture osudilo novu naslovnu Ilustrovane politike

Ostavite komentar


  1. Ja sam oduševljen ponašanjem SNS medija.
    Svojim ponašanjem polako ali sigurno idu u propast, neka tako nastave.

  2. Prostakluk je bolest kojoj nema leka. Naročito se to odnosi na esenesovski prostakluk. Još nisam sreo člana esenesa ili nekog njihovog slugu (naročito „medijskog“) koji spada u red pristojnih ljudi.

  3. Zar je moguce da urednik casopisa dopusti tako prizemnu, sramotnu I vulgarnu naslovnu stranu. Ovo je vrhunac bezumlja koje vlada u drzavi
    Stvarno dotakli dno sa ovim nakaradnim rezimom.

  4. Ništa me ne čudi. Posle čuvenog informerovskog naslova ‘vučić ima m..a’, može se očekivati i naslovna strana sa slikom istih.

  5. Ministarstvo kulture, u kome je Sasa Gajovic drzavni sekretar, osudjuje Ilustrovanu politiku, u kojoj je on do juce bio glavni i odgovorni urednik.Pa sad ili ga Struja preko Kozica i Marica rusi, ili je toliko dubok trag zlocina da ce se u njemu na kraju svi umesani skupa podaviti iskljucivo SVOJOM GRESKOM.

  6. Barbari nema pomoci osim sazaljenja ali bljuvotine Ilustrovane Politike su opasne i dolaze od skolovanih dzukaca koji znaju sta rade.

  7. Kampanja za besplatnu mamografiju gde lekari i uz malo sumnje vec dizu frku kod zena da imaju kancer i posle im preporucuju operacije, zracenja i hemoterapije sto je za posledicu imalo da imamo mnogo zena koje nisu bile bolesne ali su podvrgnute nekim od postupaka lecenja je za svaku osudu.

    Neko ocigledno dobro zaradjuje na milionaim evra koji odvajamo za uvoz skupih lekova ali za lecenje dece i za dostojanstvene plate i zivot nema ?!?

    Veran je pokrao B92 koji je prisvojio a onda prodao.

    Sada je na smesan nacin to poklonjeno nebitnom liku sa Kopernikusa kako bi se svi mediji kontrolisali od strane vlasti ili Nemaca.

    Zao mi je sto se razbacujete sa lovom i sto od toga nece biti niceg jer je u planu 20 portala koji ce biti poseceniji od svih ovih losih kvazi novinarskih portala na kojima rade teski amatercici koji sebe nazivaju novinarima kao i pickice koje ne smeju da napisu ni jedan clanak slobodno vec samo uz konsultacije i pristanak urednika koji su vec postavljeni sa vrha.

    Movinarstvo u Srbiji je umrlo. Ali vraticemo ga mi obicni posteni gradjani Srbije posto smo daleko obrazovaniji, pismeniji od svih vasih podanickih udvorica koji sebe nazivaju novinarima.

  8. Razvilo se crno vreme opadanja,nabujao šljam i razvrat i poroci,podig“o se truli zadah propadanja.Umrli su svi heroji i proroci.Razvilo se crno vreme opadanja.
    Da li je DIS bio vidovit ili je ovo samo cikličnost u Srba.
    Bože šta ti mi skrivismo pa nam OVAKE dade da nas eksponiraju

  9. Pre svega je toliko odvratna ta slika za gledati da bi novine trebale da se zabrane na mesec dana a ja bih kaznio i maticnu kucu Politika koja se pravi blesava a najodgovornija je za to njeno ilustrovano izdanje.
    Gomila antiprofesionalaca koji samo umeju da truju ljude mrznjom ne nudeci nikakvo realno resenje za nasu situaciju tj da se standard porodica u srbiji dovede do nekog evropskog proseka a ne da bude na dnu africkog.

  10. kOLIKO JE puta,,dozvoljeno,da sae ovakvi,,zASTUPNICI,AVangade, SNS patriJotske,,lige OGLASE PREKO NJIHOVIH STARIH I,,PROVERENIH,SADRUGARA IZ MINIVIĆEVOG I,MISTER STRUJINOG VAKTA DA SE ,,MINISTAR USUDIDA OVOLUDILOI SIHODELIJU,POŠALJE NENA ,,ŽALJENJE,,NEGO NADLEŽNIM,,HVALOSPEVSKI,,UNAPREĐENIM, SUDSKIM ORGANIMA,,KOLIKO JE JOŠ U HIBERNACIJI,DRŽAVI TUŽILAC ILI SMO,,NEOBAVEŠTENI,DA JE,ZBOG,ŠTEDNE ,I TO,,PRESKUPO,ZAMENIO GA ,,POLIGRAF.,A,,RADI, NA,,STRUJU,KOJU,,PUŠĆA,,SPASITELJ JEVANŽELISKOG,, ,,RESPEKTAI,MINULOG,ZALAGANJA,,..

  11. dali je ovo moguce u civilizovanoj evropskoj zemlji? vucicu, kopas sebi jamu i to besomucno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.