PR ministra odbrane: Izvinjenje Kuriru i Nedeljniku

Ostavite komentar


  1. Šutanovac je započeo svojom izjavom. Ministar Vulin se samo osvrnuo na to. Sve što je rekao je istina.

  2. Kada bi cutao nebi morao da se izvinjava. Cisto da prmetim…onako neobavezno i sasvim slucajno.

  3. Gospodin Milos Vasic cesto je pominjao upozorenje svoje majke: „Nije problem kada pogresis, vec kada pocnes da se VADIS.“ Pa je tako pr sluzba, sve braneci Vulina pomesala babe i zabe. Dakle u Kuriru nije objavljen autorski tekst, vec intervju sa Sutanovcem. U kome je vrli ambasador pomenut u JEDNOJ recenici.

  4. nego PR službi Ministarstva odbrane? Sigurrna sam da PR služba Ministarstva odbrane odlično zna razlog.

  5. “Žao nam je što smo Nedeljniku dali povod da nahrani svoju maniju gonjenja i Šutanovcu da se ne priča o lažima koje je izrekao..“ Kakav rečnik PR-a jednog ministarstva?! Doduše liči na stil Vulina lično, možda ga je on i pisao. Sramota i skandal. No usput vidimo i slom institucija države koji se dešava “u paketu“ celog skandala. Pored onako elokventnog Vulina u medijima nisam znao da MO ima PR-a?!

  6. Sad će PR ministarstva odbrane da mi određuje da treba da čitam tabloide? Ja Kurir ne čitam i nemam nameru da tu praksu prekinem. Ne objasni kako je Vul(v)in došao do teksta koji nije nigde objavljen?

  7. Jos kao dete,naucio sam da ne treba lagati.Kad krenes da lazes,potom krece druga laz da opravda prvu i nema kraja.

  8. Kakva obmana, prisluškivanjem su došli do priče a sad pokušavaju da zametnu tragove, tobož zbunili se PRavci.

  9. Supruga Jugoslava Cosica, glavnog urednika N 1, pi-ar Ministarstva odbrane. I sad je N 1 opozicioni, a Vucic, Vulin i ostali JUL i RADIKALI u neprijateljstvu. Kad bi se zezali. Svi su oni klovnovi samo je narod ostavljen na cedilu. Zato se i okrece u potpunosti Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Kao u vreme Osmanske okupacije.

    1. Uf, ovo je pogresno na toliko nivoa i nacina na prosto nemam snage da ulazim u objasnjavanja. Mogu samo da, po ko zna koji put, ponovim koliko je Ajnstajn bio u pravu sa onom cuvenom o beskonacnosti svemira i ljudske gluposti…(sic!)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.